bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,603.31 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.03 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 560.21 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 146.80 5.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502577 0.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473707 3.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153083 2.02%

Binance, Kripto Ödeme Ağı için TripleA’yı Seçti

binance kripto odeme agi icin tripleayi sectifs

Kripto para borsası Binance yeni gelişmeler ile sık sık gündeme geliyor. Bu kez kripto borsası Binance, uluslararası bir kripto para ödeme geçidi olarak kripto ödemelerini etkinleştirerek işletmelerin gelirlerini artırmalarına yardımcı olan TripleA‘yı seçtiğini duyurdu.

Söz konusu duyuru Binance‘in resmi blog sayfasında yayınlandı.

Binance, Kripto Ödeme Ağı için TripleA’yı Tercih Etti

Binance bugün yaptığı bir açıklama ile Binance Pay için uluslararası bir kripto para ödeme geçidi olarak TripleA’yı seçtiğini duyurdu. Atılan bu adım ile Asya’daki sınırlı sayıda spor ayakkabı ve diğer koleksiyon ürünleri için tanınmış çevrimiçi pazarlardan biri olan Novelship dahil olmak üzere birçok yatırımcı için fırsatlar yaratacak.

binance kripto odeme agi icin tripleayi sectigds

Novelship CEO’su Richard Xia konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Novelship’te müşterilerimizi sürekli dinlemek ve bizden her alışveriş yaptıklarında onlara yüksek bir alışveriş deneyimi sağlamak bizim DNA’mızda var. Novelship CEO’su Richard Xia, yakın zamanda yapılan bir ankette, çok sayıda müşterimizin kripto para birimi gibi alternatif varlıkları kullanarak ödeme yapmaya büyük ilgi gösterdiğini söyledi. TripleA ve Binance Pay sayesinde çevik kalabiliyor, yeni ödeme teknolojilerini benimseyebiliyor ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını hızla karşılayabiliyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala