bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

Binance JEX Nedir?

Binance JEx nedir

Binance JEX, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance tarafından piyasaya sürülen bir kripto para borsasıdır. Bu borsada kripto paralarla ilgili geliştirilmiş türev işlemler yapılıyor. Binance JEX altında olanak verilen işlemlere vadeli işlemleri örnek gösterebiliriz. Blockchain teknolojisinden faydalanılarak tasarlanmış bu platformun çok sayıda Binance kullanıcısının dikkatini çekmesi bekleniyordu. JEX borsası eskiden JEX token’lerin de yer aldığı bağımsız bir kripto para borsasıydı. Ancak zamanla Binance bu borsayı ekosistemine dahil etti. Bu aşamada JEX token’ler de belirli işlemlerden geçerek Binance akıllı zincire bağlandı. Artık piyasada JEX token yer almıyor. Kullanıcılar JEX borsasındaki her türlü işlemlerini tıpkı Binance üzerinde olduğu gibi Binance Coin (BNB) aracılığıyla gerçekleştiriyor.

Binance JEX borsası dünyada Bitcoin opsiyon işlemlerini ve diğer kripto paralarla gerçekleştirilen opsiyon işlemlerini başlatan ilk blockchain varlık işlem platformudur. Binance JEX borsası, blok zinciri vadeli işlemlerinin ve opsiyonlu işlem modelinin uygulandığı yenilikçi bir platform olarak görülebilir. Bu platform sayesinde kullanıcılar diledikleri gibi vadeli işlem ve opsiyonlu kripto para işlemi gerçekleştirebilecek. Üstelik bu hizmetleri Binance güvencesinde elde edebilecekler. Binance kripto para borsasının uzun yıllardır kullanıcılarına başarılı bir şekilde hizmetler verdiğini biliyoruz. Borsanın şimdiye dek dikkate değer bir güvenlik açığının ortaya çıkmaması da dikkat çeken konular arasında yer alıyor.

Binance JEX nedir

Binance JEX borsası kendisini profesyonel bir BTC vadeli işlemleri, Bitcoin opsiyonları ve diğer kripto opsiyonları işlem platformu olarak görüyor. Binance Jex borsası, temel ürünler olarak çeşitli yenilikçi vadeli işlemler, vadeli opsiyonlar ve diğer türevler içeriyor. Piyasadaki pek çok uzmana göre bu borsa platformu birçok özellik itibariyle lider borsa olma özelliği taşıyor. Binance JEX piyasadaki en fazla işlem modeli ve türev çeşidine sahip platform olarak biliniyor. Blok zinciri endüstrisinin gelişim ihtiyaçlarına göre yeni ürünler de borsa kapsamında devamlı sunuluyor.

Binance JEX ne zaman çıktı?

Web kaynakları üzerinde yer alan veriler incelendiğinde Binance JEX borsa platformunun ilk faaliyetlerinin 2019 yılına dayandığı görülüyor. Esasında JEX borsası kendi başına bir kripto para borsasıydı. Daha sonra bu borsa Binance tarafından satın alındı. Binance JEX borsası adını balan bu borsa uzun zamandır faaliyetlerini sürdürüyor. Binance borsasının platformun tanıtımı adına 2019 yılının yaz aylarında bir airdrop faaliyeti gerçekleştirdiğini de görüyoruz. Binance ekibi bu şekilde yeni platformun tanıtımını yapmayı hedefledi. Binance JEX borsasında kullanıcılara arzu ettikleri her türden kripto para işlemi gerçekleştirme olanağı veriliyor.

Binance JEX ekibi tecrübeli bir borsa çalışanlarından oluşuyor. Blockchain varlıklar, türev işlem platformunun ürün tasarımı, geliştirilmesi ve işletilmesinde yeterli başarılı deneyime sahip olan Binance JEX ekibi tecrübesiyle dikkat çekiyor. Borsa, sektördeki en deneyimli geliştirme ve operasyon ekibine sahip platformlar arasında gösterilebilir.

Binance JEX Nasıl Çalışmaktadır?

Binance JEX platformu oldukça başarılı bir teknolojik tasarıma sahip. Borsa bünyesinde çok sayıda yeni teknolojiye yer verilmiş GSLB bu teknolojilerin başında yer alıyor. Bunun yanı sıra dağıtımlı depolama da borsanın sağladığı teknolojik özellikler arasında gösterilebilir. Binance JEX platformunun kullanıcılarına sağladığı son teknoloji imkanlardan birisi de yüksek hızlı ve hafızalı işlem motorudur. Borsada ayrıca soğuk cüzdanlar kullanılıyor. Buna göre kullanıcıların fonlarının daima güvenli bir şekilde saklandığını ifade etmek yanlış olmaz. Soğuk cüzdana alternatif olarak çeşitli online cüzdanlar da çevrimdışı gizli anahtarlarla kullanılıyor. Binance JEX borsası, kullanıcılarımıza güvenli, istikrarlı ve güvenilir Bitcoin vadeli işlem işlemleri, Bitcoin opsiyon işlemleri, Ethereum opsiyon işlemleri ve diğer kripto opsiyon işlem hizmetleri sağlayabilir.

Borsada gerçekleştirilen işlemlerden alınan ücretler de detaylı bir biçimde platformun web sayfasında yer alıyor. Buna göre emirlerden alınan ücretler %0,1 ila %0,2 oranında değişiklik gösteriyor. Belirli durumlar gerçekleştirildiğinde işlem ücretlerinden kar elde etme imkanı da sunulmuş.

JEXX

Binance JEX Nasıl Kullanılır?

Binance JEX platformunu kullanmak için Binance borsası üyesi olmanız yeterli. Binance JEX platformuna Binance borsasının bir yan kuruluşu gözüyle bakabiliriz. Binance ekibi bu borsanın da en iyi şekilde faaliyet gösterebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Binance borsasının sağladığı mobil uygulamalardan faydalanarak dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde kripto para işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Türev işlemler, standart borsa işlemlerinden belirli özellikler itibariyle ayrılıyor. Bu tür işlemler gerçekleştirmek zaman zaman yatırımcıları büyük oranda zarara uğratabiliyor. Bu nedenle her zaman olduğu gibi Binance JEX borsasının kullanırken de yatırımcıların dikkatli ve bilinçli hareket etmesi gerekiyor. Türev piyasalar kullanıcılar çok kar oranı sunsa da aynı oranda zarar etme ihtimalini de içeriyor.

Binance kripto para borsası, yalnızca bir borsa platformu olmaktan ötede bir oluşum. Borsanın şimdiye dek kripto para ekosistemini destekleyici çok sayıda faaliyetinin hayata geçtiğine şahit olduk. Türev piyasalarını ve kripto paraları daha yaygın hale getirmek için bir hamlede bulunan borsa Jex platformunu satın almıştı. Binance Jex borsası uzun zamandır kullanıcıların kripto paralarla türev işlemler yapmasına imkan sağlıyor. Binance borsasının buna benzer atılımları sayesinde tüm kripto para ekosistemi süreçten fayda elde ediyor. Binance LaunhPool, LaunhPad, Binance akıllı zinciri borsanın ekosisteme kazandırdığı hizmetlere örnek olarak verilebilir. Kripto paralar her ne kadar merkeziyetsizlik fikrini sunsa da Binance gibi oluşumlar sayesinde bu ekosistem daha güçlü ve güvenilir bir yer haline geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala