bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,732.08 3.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.58 2.23%
bnb
BNB (BNB) $ 590.90 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 146.43 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53622 2.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467557 0.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.165496 19.56%

Binance, Fransa’da Soruşturma Altında!

Binancein Acil Durum Fonunda Sert Dusus22 1

Binance, yerel makamlar tarafından dijital varlık hizmetlerinin yasadışı sağlanması ve ağırlaştırılmış kara para aklama eylemleri nedeniyle soruşturma altında bulunuyor.

Fransa, Kara Para Aklama Nedeniyle Binance’e Dava Açtı

Paris savcısı CoinDesk’e verdiği demeçte, Binance’in yerel müşterilere yasa dışı bir şekilde dijital varlık hizmetleri sağladığını ve kötü kara para aklama kontrolleri uyguladığını söyledi. Binance, yerel makamlar tarafından dijital varlık hizmetlerinin yasadışı sağlanması ve ağırlaştırılmış kara para aklama eylemleri nedeniyle soruşturma altında bulunuyor.

binance 1

Paris Cumhuriyet savcılığı Binance’in yerel müşterilere yasadışı olarak dijital varlık hizmetleri sağladığını ve kara para aklama işlemleri uyguladığını söyledi.

Paris Cumhuriyet Başsavcılığı, “Arama sırasında toplanan belgesel ve bilgisayar unsurlarının artık derinlemesine bir çalışmanın konusu olması gerekecek” dedi.

Binance ise konuya ilişkin olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Fransa’da bu ziyaretler, tüm finansal kurumların uyması gereken düzenleyici yükümlülüklerinin bir parçası.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala