bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,493.82 0.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,252.21 2.59%
bnb
BNB (BNB) $ 610.08 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 157.35 2.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.546119 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.498673 3.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161609 2.10%

Billy Markus, Shiba Inu’nun Metaverse Projesini Eleştirdi

billy markus shiba inunun metaverse projesini elestirdi

Dün popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) geliştiricilerin yeni metaverse projesinin detaylarını paylaşmıştık. Söz konusu bu metaverse projesine bir eleştiri geldi. Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, Shiba Inu’nun metaverse projeleri hakkında değerlendirmede bulundu.

Billy Markus’tan Shiba Inu’nun Metaverse Projesine Eleştiri

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, Shiba Inu’nun metaverse projesinin, ikinci en büyük meme kripto para biriminin arkasındaki geliştiriciler için işe yaramaz bir para kazanma çabası olduğunu düşünüyor.

Bunun yanında Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, metaverse projesinin sadece daha fazla para kazanmak isteyen geliştiriciler için nakit bir kapma olduğunu iddia ediyor. Ayrıca sahte arazi satarak, potansiyel olarak 300 milyon dolar toplayabileceklerini de düşünüyor. 

Dogecoin kurucu ortağı ayrıca, menkul kıymet düzenleyicilerinin Shiba Inu ekibinin arazi sahiplerinin pasif gelir elde etmesine izin verme planına itiraz edebileceği konusunda da uyarıda bulundu.

Kasım ayında Markus, Shiba Inu topluluğunu kendisini taciz etmekle suçladı ve üyelerinden spam mesajlarına boğulduktan sonra onu rahat bırakmalarını istemişti. Ayrıca Dogecoin kurucu ortağı, rakip meme tokeni ile hiçbir ilgisi olmadığını defalarca belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala