bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,355.97 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.22 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 550.20 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 140.30 2.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49989 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466329 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153777 3.65%

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den Fan Token Açıklaması

besiktas baskani ahmet nur cebiden fan token aciklamasias

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bugün yaptığı açıklamada Fan Token’lar hakkında konuştu. Vodafone Park’ta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çebi, BJK Token hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Nur Çebi: Fan Token İşini Herkesten Daha İyi Yapmış Olacağız

Son dönemde özellikle Fan Token’lar oldukça dikkat çekiyor. Bilindiği üzere Fan Token projeleri yakın dönemde kripto para ekosistem içerisinde oldukça ses getirdi. Birçok spor kulübü de bu alandaki çalışmalarını hızlandırdı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de Vodafone Park’taki konuşmasında Fan Token konusuna değindi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Fan Token’lar hakkında şu şekilde konuştu:

Göreceksiniz ki Beşiktaş, Token işini herkesten çok daha iyi ve emniyetli yapmış olacak. Token konusunda en doğruyu yapacağımdan, camia hiç tereddüt etmesin. Diğer kulüplerin bu konularda öyle bahsettiğiniz gibi gelirler elde ettiğini düşünmüyorum.

besiktas baskani ahmet nur cebiden fan token aciklamasiwd
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ayrıca konuşmasında şu ifadelere de yer verdi:

Bu konuda sık dokuyoruz biraz ama Beşiktaş bu işi beceremedi diye bir algı yaratılıyor, oysa biz hukuki tüm detayları en ince noktasına kadar takip ediyoruz. Token projesinde sermayesi küçük ve teminat vermeyen şirketleri geri çevirdim. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala