bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,443.27 3.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.05 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 608.45 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 146.58 6.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527931 3.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475488 5.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151235 7.52%

BCB Group, Sutor Bank’ı Satın Alarak Avrupa’da Genişliyor

bcb group sutor banki satin alarak avrupada genisliyor

İngiltere merkezli kripto odaklı ödeme hizmetleri sağlayıcısı BCB Group, fintech odaklı Alman Bankası Sutor Bank’ı satın aldı. BCB Group bu satın alım ile beraber, Avrupa Birliği’ndeki genişlemesini sürdürüyor. Bunun yanında Alman düzenleyici BaFin’in onayını gerektiren anlaşmanın şartları henüz açıklanmadı. Ayrıca BCB Group, işlemin Şubat ayı sonuna kadar tamamlanmasını bekliyor.

BCB Group, Sutor Bank ile AB’de Müşterilerine Daha İyi Hizmet Verecek

Kripto odaklı ödeme hizmetleri sağlayıcısı BCB Group Avrupa Birliği’ndeki hizmet ağını genişletmek için Alman Bankası Sutor Bank’ı satın aldığını duyurdu.

İngiltere merkezli BCB Group tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Gruba tam lisanslı bir banka eklemek, BCB Group’un AB’deki müşterilerine daha iyi hizmet vermesini ve iş kolunda büyümeyi sürdürmesini sağlayacak.

bcb group bitcoin btc satin almak isteyen sirketlere yonelik yeni hizmetini baslatti VArKWgrA

Bir basın açıklamasına göre, Londra merkezli şirket bu yıl Şubat ayında 4 milyar doların üzerinde ödeme ve işlem gerçekleştirdi. Bunun yanında Mart ayında, daha fazla lisans almaya ve İsviçre ve Singapur’a doğru ilerlemeye çalışırken, 4,5 milyon dolar toplamayı başardı.

Ayrıca belirtmek gerekirse bir kripto para ödeme uygulaması olan Moonpay, bu yıl Haziran ayında BCB Group ile stratejik bir ortaklık kurdu. Söz konusu ortaklık, Moonpay‘in BCB Group‘ta önemli bir hisse almasını içeriyordu. Bu anlaşmanın da şartları henüz açıklanmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala