bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,954.60 0.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,904.68 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 569.02 3.19%
solana
Solana (SOL) $ 143.79 1.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499948 0.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428935 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147387 1.97%

Batık kripto kredi platformu kurtarma planı için Ether’leri harekete geçiriyor

Ethereum balinasi 8 yil sonra uyandi 116 milyon dolarlik transfer22

Zor durumdaki kripto borç verme platformu Celsius, Ether de dahil olmak üzere kripto varlıklarını geri çağırmaya ve yeniden dengelemeye başladığını doğruladı. 18 aydır bekleyen müşteriler için bunun bir kurtarma planı olduğu ve Celsius’un alacaklılarına, Bitcoin ile ödeme yapacağı belirtildi.

Kredi firması, açıklamasında Temmuz 2022’deki Bölüm 11 iflas başvurusundan bu yana herhangi bir varlık dağıtımına hazırlık olarak “yeterli likidite sağlamak” için varlıkları değiştirmeye başladığını belirtti.

Celsius, mevcut Ether varlıklarını serbest bırakacağını da sözlerine ekledi.

Serbest bırakılan Ether, “yeniden yapılandırma süreci boyunca ortaya çıkan belirli maliyetleri dengelemek ve alacaklılara zamanında dağıtım sağlamak için ETH’nin kilidini açmak” için kullanılacak.

Kripto piyasası bu hamleden nasıl etkilenecek?

Blokzincir analiz firması Nansen, bekleyen para çekme kuyruğundaki ETH’nin neredeyse üçte birinin şu anda Celsius’a ait olduğunu bildirdi. Bu, mevcut fiyatlarla yaklaşık 468,5 milyon dolar değerinde 206.300 ETH’ye karşılık geliyor. Ayrıca, Celsius’un bugüne kadar 40.249 ETH’yi geri çekebildiğini bildirdi.

Bazıları bu hamlenin piyasalara “Ether dökeceği” endişesini paylaşırken, diğerleri bunun uzun vadede Ether piyasaları için olumlu bir hamle olduğunu öne sürüyor:

Celsius, 2022’deki kripto düşüşleri sırasında iflas eden birkaç kripto borç verenden biriydi. Kasım 2023’te firma, Bitcoin madenciliğine odaklanan küçültülmüş bir iflas sonrası stratejisi açıkladı. Ancak, şirketin iflas işlemlerine başkanlık eden yargıç, ani değişiklikle ilgili hoşnutsuzluğunu dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala