bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,132.92 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,124.45 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 595.01 2.74%
solana
Solana (SOL) $ 136.57 5.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519736 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460167 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146747 2.84%

Barcelona Token (BAR) Nedir?

Barcelona Token BAR nedir

Barcelona token (BAR) socios.com platformu tarafından tasarlanmış bir taraftar token’idir. Bu proje sayesinde Barcelona’ya gönül veren kripto para severler favori spor kulüplerine katkı sağlayabilecek. Chiliz (CHZ) olarak kripto para topluluğunda son zamanlarda popüler olmayı başaran proje, kullanıcılarına Barcelona token gibi taraftar kripto parası hizmetleri sunuyor. Socios.com adlı platformda bulunan bu taraftar token’leri kripto para dünyasına yeni bir soluk getirdi. Peki bu token’ler nasıl çalışıyor ve gerçekten bir mali değeri bulunuyor mu? Bu içerik boyunca bu soruya yanıt arayacağız. Ayrıca Barcelona token (BAR) hakkında incelemelerde bulunacağız. BAR platformunun kullanıcılara ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından söz edeceğiz.

Barcelona token (BAR), Barcelona spor kulübünün taraftarları için özel olarak tasarlamış bir kripto paradır. Bu token’lere sahip olan taraftarlar kulübün gelecekte alacağı bazı kararlarda söz sahibi olacak. Socios.com platformunun altyapısı kullanan bu token kripto para piyasasına yeni bir soluk kazandıran taraftar token’lerinden birisi. Socios.com platformu piyasaya ilk adım attığı anda kullanıcılar arasında büyük bir yankı uyandırmıştı. Chiliz (CHZ) token’e ev sahipliği yapan bu platform kısa sürede büyük bir başarı elde etmeyi başarmıştı. Bu projeye Türk kripto para topluluğunda da büyük bir rağbetin duyulduğunu görüyoruz. Öyle ki Türk spor kulüplerine yönelik token’ler de bu platformda yerlerini almış. Socios.com platformu Barcelona token (BAR) gibi çok sayıda taraftar token’ini ekosisteme kazandırdı. Bu sayede futbol severlerin kripto para piyasasına dahil edilmesi hedeflendi. Görünüşe bakılırsa Socios.com platformu bu hedefine ulaşmayı başarma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

BAR nedir

Barcelona token (BAR), Socios.com platformunun kullanıcılarına sunduğu taraftar token’lerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Token’e sahip olan kullanıcılar Barcelona spor kulübünün yönetimsel kararlarında söz sahibi olabiliyor. Bu olanak, kulübe gönül vermiş futbol severler için oldukça büyük bir anlam ifade edebilir. Futbolun tutkusunu kripto paraların benzersiz olanaklarıyla bir araya getirmek ortaya BAR token’lere benzer sonuçlar çıkardı.

Barcelona Token (BAR) ne zaman çıktı?

Socios.com platformu tarafından başlatılan Barcelona token (BAR) kısa sürede çok sayıda kullanıcı sayısına ulaştı. Dünya genelinde faaliyet veren borsalarda listelenmeyi başaran BAR, ilk olarak faaliyetlerine 2020 yılının ocak ayında başladı. Barcelona spor kulübünün mazisi yüzyılı aşıyor. Böylesine köklü bir tarihe sahip olan Barcelona şimdiye dek sayısız başarıya imza attı. Kulüp aynı zamanda çok sayıda efsane futbolcuya ev sahipliği yaptı. Şimdi ise bu dev kulüp kripto paraların yenilikçi dünyasına yelken açtı. Fırsatlarla dolu bu dev ekosistem Barcelona taraftarlarının da ilgisini çekiyor. İlk faaliyetlerine başladığı anda BAR token’leri kullanıcılarına sunan Socios.com platformu, kısa bir süre içerisinde hedeflediği bütün token’ler sattı. Sonuç olarak 1,2 milyon euro değerinde fon elde edildi. Socios.com kendi blockchain ağına sahip bir proje. Bu yenilikçi proje daha çok kripto parası Chiliz (CHZ) ile tanınıyor.

Barcelona Token (BAR) Fiyatı Nedir?

Socios.com platformunda bulunan BAR token’lerin fiyatına yönelik güncel verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Socios ekibinin token hakkında yayımladığı tanıtıcı evraklara göre bu kripto paralardan toplamda 40 milyon adet piyasaya arz edilecek. Dolaşımda bulunan BAR miktarının ise yalnızca 3,5 milyon civarında olduğunu görüyoruz. Bu miktar toplam arz edilecek miktarın yaklaşık %9’luk bir kısmına tekabül ediyor. Bu verileri çeşitli şekillerde yorumlamak mümkün.

Barcelona token

Barcelona Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Barcelona token 87,21 TL TL’den işlem görüyor. Barcelona token fiyatı son 24 saat içerisinde -2.26% değişim gösterdi. Barcelona token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 1,915,669 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 28,631,593 dolar seviyesinde.


Barcelona Token Kaç Dolar?                

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Barcelona token $ 2.68 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle Barcelona token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 53,6 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Barcelona token yılın en düşük seviyesini ise 5 dolarla belirledi.


Barcelona Token (BAR) Nasıl Çalışmaktadır?

Socios.com platformu tarafından geliştirilen Barcelona token (BAR) taraftarlara hitap ediyor. Bu token’e sahip olan taraftarlar, kulüplerinin birtakım konularda alacakları kararlarda söz sahibi olabiliyor. Öte yandan bir kripto paraya sahip olmanın hemen hemen her ayrıcalığına, BAR token’leri satın alarak erişmek mümkün. BAR token’i bulunan taraftarlar, kulüp tarafından ayrıcalıklı kişilere sunulan olanakların birkaçından faydalanabiliyor. Madenciliğe uygun olamayan BAR token’ler birtakım Türk kripto para borsalarında da işlem görüyor. Socios.com tarafından geliştirilen taraftar token’lerinin ülkemizde popüler olduğunu söyleyebiliriz.

Barcelona

Barcelona spor kulübünün katıldığı müsabakaların gerçekleştiği günlerde, BAR token sahiplerini bazı avantajlar bekliyor. Belirli kriterler gerçekleştiğinde BAR token sahipleri CHZ türünden bonus elde edebiliyor. Bu bağlamda kripto para ekosisteminin futbol dünyasıyla entegre edildiğini somut bir şekilde görüyoruz. Tam da bu noktada kripto paraların şans oyunlarıyla karıştırılmaması gerekiyor. Socios.com tarafından geliştirilen hizmet, kullanıcıların bu konuda kafa karışıklığı yaşamasına neden olabilir. Bu benzersiz değerlerin temel felsefesini unutmamak gerekiyor.

Barcelona Token (BAR) Nasıl Satın Alınır?

Barcelona token’ler (BAR) başta Binance olmak üzere çeşitli platformlardan satın alınabilir. Socios.com platformu üzerinden de CHZ yoluyla BAR token elde etmek mümkün. Bunların yanında FTX, VCC Exchange, Mandala Exchange, ZT ya da Paribu üzerinden de BAR satın almanız mümkün. Kullanıcılar kripto paralara yatırım yaparken riskleri göz önünde bulundurmalılar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala