bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,890.12 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.10 3.61%
bnb
BNB (BNB) $ 608.54 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 146.27 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524462 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470621 5.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 7.55%

En Güvendiğiniz Varlık Hangisi: Bitcoin, Dolar, Altın?

vfvdfv

Bankaların arka arkaya yaşamış olduğu iflasların ardından kripto para sektörü de bu olaylardan etkilenmeye başladı. Ayrıca ABD’nin ekonomik hamleleri ve küresel piyasadaki hareketlilikle beraber ABD’de merkezli bankaların iflas etmesine neden oldu. Kripto paralar da Bitcoin’in bankacılık krizinin ardından yeni bir liman olarak görülmesi ile birlikte hareketlendi. Bu konular özelinde BTCHaber.com da bir anket hazırladı. Hazırlanan bu ankete katılarak, kripto para ve bankacılık krizi hakkındaki soruları cevaplayabilirsiniz.

Ankete katılmak için TIKLAYINIZ

Anket: Bankalar Krizi ve Kripto Para

BTCHaber’in hazırlamış olduğu 17 soruluk ankette en güvenilir merkezi borsalar ve kripto paraların tercih edilen güvenilir liman olduğu hakkındaki sorular yer alıyor. Bununla beraber hazırlanan ankette kripto sektöründe Kripto para sektörü ve bankacılık krizinin gündemine yönelik hazırlanan ankette, güvenilir parasal varlıklar ve kripto yatırımlarına yönelik sorular hazırlandı.

Özellikle ABD’deki bankaların arka arkaya olan iflası kripto yatırımcılarını ve geleneksel finans ile ilişkisi olan insanları oldukça etkiledi. Hazırlanan ankette de bu konu çerçevesinde sorular yer alıyor.

Anket içerisinde “İlk kripto yatırımını ne zaman yaptınız?” gibi genel bir soru ile karşılaşıyorsunuz.

Ekran Resmi 2023 03 22 13.50.03

BTCHaber.com’un hazırladığı bu anket, bu konular özelinde şekillendi. Ankete katılmak isteyenler, linke buradan ulaşabilirsiniz. Anket, gündemde yoğun bir şekilde işlenen küresel ekonomiye ve kripto paralara yönelik görüşler almayı hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala