bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,547.03 4.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.91 3.26%
bnb
BNB (BNB) $ 550.24 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 140.27 5.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502401 2.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455844 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151042 2.77%

Balina, Düşüş Sırasında Shiba Inu (SHIB) Satın Aldı

balina dusus sirasinda shiba inu shib satin aldi

Shiba Inu geçtiğimiz günlerde 1 milyondan fazla token sahibine ulaştı. Shiba Inu son zamanların en çok konuşulan ve balinalar tarafından dipten satın alınan coin olarak karşımıza çıkıyor. Bazı balinalar, biraz Shiba Inu (SHIB) satın alarak “dipte satın al” duygusuna katılıyor.

Piyasa satışları sırasında; kısa vadeli yatırımcılar pozisyonlarını düşürdü. Bunun yanında çoğu da piyasadan çekildi. Böylece daha küçük olan altcoinler; Shiba Inu ve Dogecoin dahil olmak üzere, Bitcoin’e kıyasla daha büyük bir kayıp yaşad

balina dusus sirasinda shiba inu shib satin aldi

Genel olarak küresel piyasa düzeltmesi sırasında; Shiba Inu zirvede değerinin yüzde 16’sını kaybetti. Ancak kısa bir süre sonra, Bitcoin‘in piyasa performansıyla ilişkili olan yüzde 10’luk bir günlük kayıpla tekrar toparlanma sürecine girdi.

Bazı Balinalar Önemli Miktarda Shiba Inu Satın Alıyor

Bazı balinalar önemli miktarda Shiba Inu (SHIB) satın alırken, piyasa hiçbir şekilde tepki göstermiyor. Hacim göstergesine göre; hem alım hem de satış baskısı azaldığı için SHIB meme kripto para biriminin hareketleri düşük kalıyor.

balina dusus sirasinda shiba inu shib satin aldi 2
Kaynak:Balina İstatistikleri

Whalestats verilerine göre; bir balina dipten yaklaşık 35 milyar SHIB satın aldı. Kripto para piyasası bir günde yüzde 10’dan fazla gerileme yaşamamdan önce; en büyük 1000 Ethereum cüzdanı, Ethereum zincirindeki USDT ve diğer sabit paralara girerek Shiba Inu varlıklarının yüzde 8’inden fazlasını düşürdü.

Ayrıca belirtmek gerekirse bugün, elektronik parça tedarikçisi Newegg, Twitter üzerinden en popüler kripto para birimlerinden Shiba Inu’yu kabul edeceğini doğruladı.

Shiba Inu, haberin yazımı esnasında CoinMarketCap verilerine göre; 0,00003938 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala