bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,118.79 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,535.37 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 616.71 5.79%
solana
Solana (SOL) $ 185.41 0.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62793 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654687 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214862 0.44%

Axie Infinity’nin Ronin Köprüsü Yeniden Açılıyor

Axie Infinitynin Ronin Köprüsü Yeniden Açiliyor

Kripto para sektöründe yaşanan en büyük saldırılardan birisinin mağduru olan Axie Infinity‘nin Ronin köprüsü, 625 milyon dolarlık bir saldırı sonrası yaralarını kapatmaya başlıyor. Daha öncesinde de birçok kurum ve kuruluşun yardımı ile kullanıcılarının zararlarını karşılamaya çalışan Axie Infinity, son olarak Ronin mobil cüzdanının yeni bir sürümünü yayınladı.

Axie Infinity'nin Ronin Köprüsü Yeniden Açılıyor

Axie Infinity’nin Ronin Köprüsü İşlemlere Yeniden Başlıyor

Ethereum Blockchain ağı üzerinde yer alan popüler play to earn oyunu Axie Infinity, işlem yoğunluğunu hafifletmek için Ronin köprü çözümünü kullanıyordu. Yaşanan yoğunluk sonrası yetkilendirilen bir anahtarın kapatılmaması ve sonrasında bu anahtarın da onayı ile birlikte 625 milyon dolarlık (173.600 ETH ve 25.5 milyon USDC) varlığın çalınması sonrası projenin arkasındaki şirket Sky Mavis Ronin’i işlemlere kapatmıştı.

Geçtiğimiz 3 ay içerisinde aktif bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Sky Mavis ve geliştirici ekibi, 28 Haziran itibarıyla Ronin köprüsünü yeniden işlemlere açık hâle getirdi. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık ERC20 ağındaki token bakiyesindeki değişikliklerle ilgili bildirimler alacaklar. Bununla birlikte ERC721 ağ token’ları (eşyalar, Arazi ve Arazi Öğeleri) görüntülemek için yeni bir arayüz ve doğrulama için de bir değişiklik eklendi. 

Tüm bunlara ek olarak güncelleme, çeşitli hataları düzeltmeyi ve güncellemeleri ve mesajları arşivleme özelliğini kontrol etmek için bir Node ekliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala