bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,467.00 3.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.98 2.80%
bnb
BNB (BNB) $ 551.58 3.05%
solana
Solana (SOL) $ 142.08 7.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502338 1.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457556 3.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151874 2.83%

Axie Infinity ve Metacade: 2023’ün Popüler Metaverse Projeleri (Sponsorlu)

axie infinity ve metacade 2023un populer metaverse projeleri sponsorluasd

Axie Infinity (AXS) ve Metacade (MCADE), metaverse’te iz bırakma potansiyeline sahip iki popüler metaverse projesidir. Metaverse’ün kitlelerce benimsemesi için henüz erken olsa da, erken hareket edenlere saygı duymak her zaman iyi bir fikirdir. Axie Infinity, yarışa Metacade’den önce başladı, ama Metacade, play to earn oyunlarına yeni bir konsept getiriyor. Bu yazıda, her iki projeyi ve en iyi metaverse projeleri arasında yer almak için nasıl rekabet edebileceklerini daha derinlemesine inceleyeceğiz.

Metacade Nedir?

Metacade, play to earn teması etrafında inşa edilmiş yeni bir Web3 topluluğunun lansmanını yapıyor. Projenin amacı, sıradan oyuncular ve ciddi P2E meraklıları için bir şeyler sunan, topluluk tarafından yönetilen bir platform oluşturmak. Metacade, en iyi oyun fikirleri için hibelerle oyun salonunu daha da geliştirecek. Yatırımcılar, MCADE tokenlerini stake ederek bu hibelerle hangi oyunların finanse edileceğine oy verebilir. Daha da iyisi, bu MCADE tokenleri onlara proje gelirinden bir pay sunacak.

Axie Infinity (AXS) Düşüşte Ama Oyundan Çıkmış Değil

Axie Infinity (AXS), doğru P2E modeliyle metaverse’te nelerin mümkün olduğunu zaten kanıtladı. Proje, kripto para piyasasının düşüşe geçmesinden ince tokeninin AXS koin fiyatının birkaç sentten 160$’a yükseldiğini gördü. O günden bu yana, koin fiyatı 12$’a kadar geriledi ve kullanıcı sayıları da koin fiyatıyla birlikte düştü.

Fiyattaki bu büyük değişimin nedeni, zirvesinde 1,7 milyona ulaşmış olan günlük kullanıcı sayısındaki artıştı. Koinler o kadar değerliydi ki, NFT kazanmak için oynamak ve NFT satmak büyük bir işti. Günlük kullanıcı sayısı o zamandan bu yana 110bine kadar geriledi, ama bu projeyi görmezden gelemeyiz. Oyunseverler bildikleri şeye sadık kalır ve AXS’nin yeniden dirilişi onları geri getirecektir.

Metacade’i benzersiz yapan şey nedir?

Metacade, play to earn evreni için bir oyun salonunun eğlenceli ve sosyal yönünü oyuna getirmek istiyor ve bu, çok sayıda oyuncuyu çekme potansiyeline sahip. Her gün aynı oyunu oynamak sıkıcı olur, ama Metacade tek bir çatı altında birden fazla oyuna sahip olacak ve hepsi de ödüller ve oyunlar arası fırsatlar için potansiyel sunacak.

Metacade’in MCADE tokeni, gelecekteki gelirlerden pay kazanmak için de stake edilebilir, böylece oyun için keskin bir gözü olan yatırımcılar, bu potansiyel metaverse yıldızından daha iyi yararlanabilir. MCADE tokeni sahipleri yönetişime oy verebilir ve bu da onu gerçek anlamda topluluk liderliğindeki bir oyun platformu haline getiriyor.

Neden Metacade’e yatırım yapmalısınız?

Metacade’e yatırım yapmanın ilk nedeni, play to earn oyunlarını tek bir çatı altında toplamak için çeşitli oyunları bir araya getirme fikridir. Bu da siteye daha geniş bir kullanıcı kitlesi çekecektir. Bazı oyuncular kısa bir rol yapma macera oyunundan hoşlanabilir, ancak farklı oyun temalarını tercih edebilirler. Metacade, blok zinciri ve metaverse’ün diğer alanlarından oyuncuları oyun salonunda takılmak ve birlikte oynamak için çekme yeteneğine sahip. Axie’de gördüğümüz gibi, yüksek kullanıcı sayısı, güçlü bir token fiyatı anlamına geliyor ve bu da platformda bir izdiham yaratır. Axie, ilk günlerinden şu anki fiyatı olan 12$’a yükseldi ve yatırımcılar, 4. Çeyrekteki ön satış öncesi MCADE almayı düşünmelidir.

Fortune dergisi, play to earn hakkında şunları söyledi:

“Play to earn oyun ekonomisi, sürekli gelişen bilgisayar oyunları ekosistemindeki bir sonraki yeniliği temsil ediyor. Daha önceki bir blog yazısında da söylendiği gibi, P2E, oyunculara mülkiyet avantajları sağlarken potansiyel olarak katılımı artırarak ve oyuncu havuzunu genişleterek hem geliştiriciler hem de oyuncular için çok şey vaat ediyor.”

Sonuç

Axie Infinity geçen sene, popüler bir play to earn oyununun bir proje tokeni fiyatının patlamasına neden olabileceğini gösterdi ve Metacade de tek bir çatı altında birden fazla oyun barındırarak bu potansiyeli sunabilir. En iyi metaverse projeleri hangileri bilmek için henüz çok erken, ancak Axie’nin erken başlangıcı, devasa NFT koleksiyonunun sanal ortamlarda bir miktar değerini korumasını sağlayacaktır. Metacade, eğlence veya ciddi rekabet için çok sayıda oyuncuyu çekme fırsatına sahip ve bu iki proje 2023’te dikkate alınması gereken projeler olacaktır.Metacade ön satışına buradan katılabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala