bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,832.91 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.78 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 577.62 1.37%
solana
Solana (SOL) $ 172.10 1.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521943 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480447 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152152 1.82%

Avrupa’daki Bitcoin ATM’leri Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

avrupadaki bitcoin atmleri tum zamanlarin en yuksek seviyesindew

Bitcoin ATM’lerinin sayısı dünya genelinde artmaya devam ediyor. Dünya çapında kripto para birimlerinin popülaritesi artmaya devam ederken, küresel olarak kurulu kripto para ATM’lerinin büyüme oranı da artış göstermeye devam ediyor.

Avrupa’daki Bitcoin ATM’lerinin Sayısı Artıyor

Coin ATM Radar verilerine göre; Avrupa’daki Bitcoin ATM‘lerinin sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Söz konusu rakam, bugün itibariyle 1.459’a ulaşmış durumda. Bu sayı, Bitcoin ATM kurulumlarında tüm zamanların en yüksek seviyesine tekabül ediyor.

avrupadaki bitcoin atmleri tum zamanlarin en yuksek seviyesindew

Avrupa’da Bitcoin ATM’lerinin kullanımı artıyor. Özellikle bu konuda Yunanistan ön planda gibi gözüküyor. Ülkenin kullanımda yaklaşık 64 ATM’si mevcut. Yunanistan’ın oldukça aktif bir kripto topluluğu olduğunu belirtmekte fayda var.

Ayrıca belirtmek gerekirse Amerika Birleşik Devletleri de 33.779 ATM ile açık ara en fazla Bitcoin ATM kurulumuna sahip olan ülkeler arasında yer alıyor. Kanada ise 2.541 ATM ile onu takip ediyor.

Son olarak bu hafta en çok tartışılan başlıklardan biri Avrupa Birliği’nin üzerinde çalıştığı MiCA düzenlemeleri oldu. Kısa süre önce MiCA, AB’nin ekonomik bölümünden onay aldı ve bu yıl içinde bir parlamento oturumunda nihai bir oylama görecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala