bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,166.19 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.12 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 602.87 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 142.61 1.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522106 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467193 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149924 0.65%

Avalanche Vakfı portföyündeki memecoin’leri açıkladı

Avalanche vakfı memecoin

Avalanche Vakfı, kendi ekosisteminde yer alan ve uygunluk kriterlerini karşılayan 5 memecoin’e yatırım yaptığını duyurdu. Listede bilindik isimler kadar sürpriz isimler de yer aldı.

Avalanche Vakfı, 2023 yılının sonlarına doğru yeni bir girişim başlattı. Vakıf, Avalanche ağında oluşturulan ve belirli kriterleri karşılayan memecoin’lere 100 milyon dolarlık bir yatırım yapacağını açıkladı. Kriterler arasında ise topluluk, aktiflik ve likidite gibi şartlar yer aldı.

Vakıf, yeni bir gönderi yayımladı ve girişim sonucunda portföyüne eklediği memecoin’leri duyurdu. Blog gönderisi paylaşan Avalanche Vakfı, 5 memecoin’e yatırım yaptığını belirtti.

avalanche vakfı

Avalanche Vakfı, 5 memecoin’e yatırım yaptı

Avalanche Vakfı, ekosistemi genişletme ve blokzinciri aktifleştirme amacıyla memecoin’lere 100 milyon dolarlık bir fon ayırmıştı. Vakıf, şeffaflık ilkesi altında şimdiye kadar satın aldığı memecoin’leri açıkladı.

Vakfın titizlikle oluşturduğu portföyünde, herkesin yakından bildiği Coq Inu (COQ) yer aldı. Diğer 4 memecoin ise Gecko (GECKO), Kimbo (KIMBO), AVAX HAS NO CHILL (NOCHILL) ve Tech oldu.

Bu 5 memecoin’e yatırım yapan vakıf, topluluğu destekleme girişiminin devam ettiğini hatırlattı. Vakıf, satın aldığı bu varlıklar ile ilgili düzenli açıklamada bulunacağını ve şeffaf davranacağını belirtti.

Vakıf, elinde bulunduğu memecoin’lerin belirlenen uygunluk kurallarından geçtiğini ve ekosistem gelişimine katkı sağladığını ifade etti.

Özellikle Coq Inu, Avalanche ağının bir dönem hype yapmasına katkı sağlayan memecoin’lerden birisi olmuştu. COQ piyasa değeri 390 milyon dolar seviyesinde ve son 24 saatte 42 milyon dolar işlem hacmi elde etti. KIMBO ise 40 milyon dolar piyasa değerine sahip durumda. Diğer memecoin’ler ise nispeten daha düşük piyasa değerine sahipler.

Vakıf, istediği zaman memecoin sepetini ve memecoin’lere yönelik uygunluk kriterlerini değiştirebileceğinin altını çizdi. Ayrıca Vakıf, uygunluk kriterlerini karşılayan her memecoin’i satın almayacağını da belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala