bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,025.03 6.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,658.91 18.43%
bnb
BNB (BNB) $ 597.61 3.78%
solana
Solana (SOL) $ 184.18 7.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534992 4.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.499682 6.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162742 7.54%

Aurory (AURY) Coin Nedir?

AURY Token Nedir

Aurory (AURY) token projesi, kullanıcıların oynadıkça kazanabilecekleri bir oyun platformu şeklinde ifade edilebilir. Aurory platformu kullanıcılarına oldukça geniş ve zengin bir metaverse evreni sunuyor. Kullanıcılar burada kendilerine sunulan olanaklardan faydalanarak hem oyun oynamanın keyfini sürüyor hem de bu süreçlerinden kar elde edebiliyor. AURY token’ler de bu ekosistemde kullanılan kripto paralar olarak biliniyor. Burada gerçekleştirilecek tüm işlemlerde AURY token’ler kullanılacak. Okumakta olduğunuz içerik boyunca Aurory (AURY) token platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para AURY token hakkında da birtakım ilgi çekici verileri sizlerle burada paylaşacağız.

Aurory (AURY) token projesi, Solana (SOL) üzerine inşa edilmiş ve retro-fütüristik bir evrende geçen bir Japon rol yapma oyunudur. Oyuncular, solo oyun modu ve iki çok oyunculu mod gibi farklı oyun modları arasında seçim yapabilir. Solo oyun modu, 2D animasyonda tamamen elle çizilmiş bir yandan kaydırma oyunudur. Oyuncular, geleceğe yönelik tasarlanmış bir tür kedi benzeri kahraman olan Helios’un takip ederek oyunu sürdürüyor. Kendilerine verilen görevleri tamamlayan kullanıcılar en sonunda çeşitli şeyler kazanıyor. Görevleri yerine getirmek, NPC’lerle konuşmak ve rakipleri yenmek oyunculardan beklenilenler arasında. Bu platformda NFT’lere yönelik çalışmaların da gerçekleştirildiğini görüyoruz.

AURY

Aurory (AURY) Token Ne Zaman Çıktı?

Aurory (AURY) token platformu Yann Penno ve Paul Vadillo isimli iki girişimci tarafından hayata geçirildi. Penno, projenin kurucu ortağı ve yaratıcı sanat direktörü olarak hizmet veriyor. Vadillo ise projenin pazarlama ve operasyon bölümünde faaliyet gösteriyor. Penno, bağımsız oyunlar için 2D/3D animatör ve sanat/kreatif direktör olarak 14 yıllık çalışmasıyla oyun endüstrisinde uzun süreli bir deneyime sahip. Renkli görsel stili ve sevimli karakterleri Aurory’nin tasarımı için bu ismin büyük katkılarının bulunduğunun altı çizilmiş. Vadillo, 2019’dan beri kripto para birimlerinde tam zamanlı faaliyet veren bir yatırımcıdır. Sekiz kişilik güçlü ekip, beş animatör ve tasarımcı tarafından tamamlanıyor. Projeye birçok danışmanın yol gösterdiğini belirtmek gerekli. Burada yer alan verilerin coinmarketcap tarafından sağlandığını ifade edelim. AURY token ekibi her geçen gün büyümeye ve bünyesine yeni isimler katmaya devam ediyor.

Oyunculuk ve kripto para alanlarında tanınmış otuzun üzerinde yetenekli isim bu projenin oluşturulmasına katkıda bulundu. Söz konusu kişilerin daha önce Ubisoft, Electronic Arts ya da diğer ünlü şirketlerde faaliyet verdikleri biliniyor. Kripto paraların benzersiz dünyası ile buluşan ekip Aurory (AURY) token platformunu meydana getirdi. 2021 yılında hayata geçirilen bu proje kısa sürede gözle görülür bir mesafe kat etmeyi başardı.

Aurory (AURY) Token Fiyatı Nedir?

Aurory (AURY) token fiyatı ile ilgili gerekli verileri aşağıda bulunan başlıklardan inceleyebilirsiniz. AURY token ekibi, projelerinin kripto para topluluğunu gerekli şekilde tanıtılması için çalışmalar yürütmüş. Bu çalışmalar kapsamında projeyi özetleyici bir tanıtıcı evrak hazırlanmış. Evrakta yer alan verilerde hem platform hakkında teknik gerçekler irdelenmiş hem de AURY token’lere yönelik birtakım ilgi çekici verilere yer verilmiş. Projenin ne şekilde faaliyet vereceğiyle ilgili olarak da sektör incelemesine varan detaylı analizler yapılmış. Burada yer alan verilere göre AURY token’ler piyasaya toplamda 100 milyon adet arz edilecek. Başka bir deyişle AURY token’lerin arzı sınırlandırılmış. Bu birçok farklı şekilde değerlendirilebilir. Şimdiye dek bu kripto paranın toplam arzının yalnızca %9’una karşılık gelen 9,6 milyon adet AURY token dolaşıma dahil edilmiş.

AURY token

AURY Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 AURY token [mcryptocoin=”AURY” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. AURY token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”AURY” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. AURY token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”AURY” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”AURY” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

AURY Token Kaç Dolar?                        

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 AURY token [mcryptocoin=”AURY” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle AURY token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 23,1 dolarla kaydetti. Bununla birlikte AURY token yılın en düşük seviyesini ise 12,1 dolarla belirledi.

Aurory (AURY) Token Nasıl Çalışmaktadır?

AURY token platformunda oyuncular oyun içi ürünler, çeşitli oyuncu kartları ve bazı özellikler kazanmak için oyundaki canavarları yeniyor. Buradan kazandıkları NFT‘leri platformda sunulan imkanlar aracılığıyla stake edebilecekler. Bu öğeler daha sonra diğer oyunculara karşı kullanılabilir veya çeşitli piyasalarda alınıp satılabilir niteliğe sahip. Ekip ayrıca, oyuncuların bir yarışmada savaşmak için beş eşyasını ve kartını seçerek birbirlerine meydan okuyabilecekleri bir oyuncuya karşı oyuncu modu da geliştirmiş. Kazanan, savaşa başlamak için ödenen tüm token’leri elde ediyor. Bir lider panosu, oyuncuları başarılarına göre sıralayacak ve sunulacak ödüller için rekabet etmelerini sağlayacak. Bahsettiğimiz bu özelliğin rekabete dayalı ve dinamik nitelikte bir oyuncu platformu ortaya çıkardığını söylememiz gerekiyor.

AURYtokennedir

AURY token bir tür metaverse projesidir. Kullanıcılarının NFT elde ederek bunları alıp satabilecekleri rekabetçi bir ortam bu token’ler sayesinde mümkün hale geliyor.

Aurory (AURY) Token Nasıl Satın Alınır?

Aurory (AURY) token’ler FTX, KuCoin, Raydium, Serum DEX ya da BitGet gibi kripto para borsalarından satın alınabilir. AURY token’leri satın almak isteyen kullanıcılar bu kripto parayı destekleyen platformlardan faydalanarak bu işlemi gerçekleştirebilirler. Kripto paraların risk içeren bir piyasa atmosferine sahip olduğunu bir kere daha belirtebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala