bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,282.22 3.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.43 2.34%
bnb
BNB (BNB) $ 608.09 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 148.70 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530239 3.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477627 5.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152643 4.96%

Audius Coin (AUDIO) Neden Düşüyor?

Audius AUDIO Solana Ağina Katildi

Kripto para sektörü oldukça dalgalı bir dönemden geçiyor. Bir tarafta düzenleyici baskısı artıyor, diğer taraftan yeni ürünler ve ortaklıklar duyuruluyor ve başka bir yer de ise hack saldırıları yaşanıyor. Son olarak Blockchain ve müzik sektörünü bir araya getiren proje Audius önemli bir darbe aldı. Proje saldırıya uğradı ve 1.8 milyonluk Audius tokenı ele geçirildi. Gelin Audius neden düşüyor sorusuna cevap arayalım.

Audius Coin (AUDIO) Neden Düşüyor?

Audius Coin (AUDIO) Neden Düştü?

Kripto para projeler her ne kadar uzun süre başarılı bir şekilde ilerleselerde yaşanan tek bir saldırı, projenin kaderini baştan aşağıya değiştirebiliyor. Bunu geçmişte birçok projede gördük. Ancak bu sefer saldırı bizzat topluluğun kendisi tarafından farkında olmadan onaylandı.

Saldırganların sinsi bir şekilde sunduğu bir yönetişim teklifi, Audius yönetişimi tarafından kabul edildi. Kötü niyetli bu teklif, topluluk oylamasıyla onaylandı. Teklifin sonuçlanmasıyla birlikte hacker 1.8 milyonluk Audius tokenı ele geçirdi.

Yaşanan bu hack sonrası Audius’un yerel coin’i AUDIO, çok hızlı bir şekilde yüzde 16 değer kaybı yaşadı. 0.36 dolardan fiyatlanan AUDIO, 0.3 dolara kadar geriledi.

Bu yaşananların üzerine açıklama yapan Audius ekibi, olayın detaylarını paylaştı ve yaşananların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıklarını belitti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala