bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,285.88 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,982.24 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 565.54 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 136.98 1.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516855 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448582 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132632 0.90%

Atletico Madrid Token (ATM) Nedir?

Atletico Madrid token

Atletico Madrid token (ATM) Socios.com platformunda sunulan taraftar token’lerinden birisidir. Bu platformda çeşitli spor kulüplerinin taraftarları için tasarlanmış kripto paralar kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Taraftar token’lerini tanıtıcı içerikler hazırlayarak siz değerli okurlarımızı bilgilendirmeyi hedefliyoruz. Söz konusu Socios.com platformunda sunulan taraftar token’leri arasında Galatasaray, Fenerbahçe ya da Gençler birliği ile ilgili kripto paraların da yer aldığını biliyoruz. Atletico Madrid token (ATM) de bu kripto paralardan bir diğeridir. Socios.com platformu bu spor kulübünün taraftarlarına birtakım avantajlar sunacak bu token’i bünyesinde barındırıyor. Bu içerik boyunca Socios.com platformunun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca ATM token’lere yönelik birtakım teknik verilere de bu yazı boyunca yer veriyor olacağız.

Atletico Madrid token (ATM), Atletico de Madrid futbol kulübü taraftarlarına birtakım avantajlar sunan bir taraftar kripto parasıdır. Socios.com platformu tarafından sunulan bu kripto para sayesinde taraftalar kulüplerini daha yakından takip edebiliyor. Kulüp ile ilgili son haberler platformun kullanıcılara sağladığı uygulama üzerinde yayınlanıyor. Bunun dışında kulübün gelecekte alacağı kararlarda söz sahibi olmak ATM token kullanıcıları için artık mümkün. Yina aynı uygulamada açılan oylamalara katılarak, taraftarla kulüplerinin alacağı kararlara tesir edebiliyor. Bu durumun bir taraftar için oldukça heyecan verici bir imkan olduğunun altını çizmek gerekiyor. Sporda taraftar olmak bir kulübe gönül bağlılığı kurmaya dayanan ilişkilere karşılık gelebiliyor. Böylesine tutkulu bir ilişki kripto paralarla buluştuğunda tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Kripto paraların riskli dünyası mantıklı hareket etmeyi gerektirir. Maalesef ki taraftar olmak da bazen mantıksız hareket etmeyi gerektirebiliyor. Kullanıcıların taraftar token’leri konusunda, özellikle bu hususta, dikkatli davranmaları gerekiyor.

ATM token nedir

Atletico Madrid Token (ATM) ne zaman çıktı?

Socios.com platformu işlemlerine başladığı ilk andan itibaren hiç durmadan çalıştı. Sonuç olarak piyasaya renk katan taraftar token’lerini geliştirdi. Bu token’lerin sayısı iki elin parmaklarını geçiyor. Her bir taraftar token’i büyük bir potansiyel barındırdığı için belirli borsalarda listelenmiş. Atletico Madrid (ATM) token de bu token’ler arasında yerini almış. Socios.com platformu işlemlerine ilk olarak 2018 yılında başlamış. Platform daha sonra sırasıyla taraftar token’lerine start verdi. ATM token’ler ise 2020 yılının Aralık ayında işlemlerine başladı. Binance listelenmesiyle sayesinde çok sayıda kullanıcıya ulaşan ATM token’ler taraftarlarına sunduğu avantajlarla ilgileri üzerinde topluyor.

Atletico Madrid Token (ATM) Fiyatı Nedir?

Atletico Madrid token (ATM) socios.com platformunda yer alan bir taraftar token’i olarak biliniyor. Bu token’in fiyatına yönelik en güncel veriler aşağıda yer alan başlıklardan elde edilebilir. Socios ekibi proje ile ilgili olarak detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlamış. Bu evrakta hem taraftar token’leri hakkında hem de ATM token’ler hakkında ayrıntılı verilere yer veriliyor. Bu verilere göre piyasaya toplamda ne kadar ATM token sunulacağıyla ilgili bir üst sınır bulunmuyor. Yalnızca arz elecek toplam miktar belirtilmiş. Bu miktarın 10 milyon olarak ifade edildiğini görüyoruz. Ancak teknik olarak arz edilecek miktarın artırılması mümkün. Şimdiye dek piyasaya 2,08 milyon kadar ATM token dahil edilmiş. Bu miktarın tamamının dolaşımda yer aldığını görüyoruz.


Atletico Madrid Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ATM token [mcryptocoin=”ATM” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. ATM token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”ATM” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. ATM token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ATM” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”ATM” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

ATM token

Atletico Madrid Token Kaç Dolar?     

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ATM token [mcryptocoin=”ATM” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle ATM token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 52,4 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ATM token yılın en düşük seviyesini ise 4,5 dolarla belirledi.


Atletico Madrid Token (ATM) Nasıl Çalışmaktadır?

Atletico Madrid token (ATM) socios.com platformu tarafından geliştirilen bir proje olarak biliniyor. Socios.com platformunun kendi kripto parası ise Chiliz (CHZ) coin. Taraftar token’leri Ethereum (ETH) blockchain’inden güç alan ve ERC-20 standardını takip eden kripto paralar olarak biliniyor. Binance Smart Chain üzerinde de yer alan ATM token’ler BEP-20 denilen bir standardı da destekliyor. Bu standart Binance ağındaki kripto paraların kolay kullanımlı olması için tasarlanmıştı.

Atletico Madrid token’ler (ATM) birtakım kullanım alanlarına sahip kripto değerlerdir. Bu kullanım alanları arasında daha önce de belirttiğimiz oylamalara katılma özelliği başta geliyor. Bu özellik ATM token’leri bir yönetim token’i haline getiriyor. Piyasada bu özelliğe sahip token’lere böyle hitap edildiğini biliyoruz. Bunun dışında ATM token’ler kullanıcılarının uygulamalar üzerinden çeşitli ödüller elde etmelerini sağlıyor. Kullanıcılar basit adımları izleyerek sunulan ödüllerden faydalanarak gelir elde edebilir. Socios.com platformunda ilan edilen etkinliklere katılarak da ATM kazanma imkanı bulunuyor. Bunun yanı sıra ATM token stake eden kullanıcıların ilerde NFT elde edeceğiyle ilgili bir bilgi de web üzerindeki kaynaklarda yer alıyor.

ATM nedir

Atletico Madrid Token (ATM) Nasıl Satın Alınır?

Atletico Madrid token’leri (ATM) satın almanın en bilindik yöntemi olarak kripto para borsaları karşımıza çıkıyor. ATM token’i platformunda destekleyen borsalar arasında Binance, Paribu, Mandala Exchange, ZT ve HitBTC yer alıyor. Bu taraftar token’inin çok sayıda uluslararası borsada listelenmeyi başardığını görüyoruz. Paribu üzerinden TRY kullanarak bu kripto parayı satın almak mümkün. Binance ise USDT, BUSD ve BTC ile ATM alım satımına olanak sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala