bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,633.71 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.52 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 562.50 0.67%
solana
Solana (SOL) $ 132.66 7.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514461 3.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45286 4.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131105 0.21%

Asya’nın En Büyük Otel İşletmeleri Metaverse’e Adım Attı

asyanin en buyuk otel isletmeleri metaversee adim atti

Asya’da en büyük otel işletmelerinden olan Millennium Hotel & Resorts ve Regal Hotels Group, The Sandbox ve Decentraland üzerinden sanal mülk alımı gerçekleştirerek, metaverse’e adım atmış oldu.

Dev Otel Zincirleri Metaverse’e Yatırım Yapmaya Başladı

Son dönemin popüler konularından birisi olan metaverse ülkemizde de yoğun bir ilgiyle takip edilen konuların başında geliyor. Dünya genelinde pek çok büyük firma kendi metaverse planlamalarını yapmayı sürdürürken her geçen gün bu firmalara yenileri eklenmeye devam ediyor. Otomobil üreticilerin, sosyal medya platformlarına ve hatta oyun stüdyolarına kadar pek çok şirket kendi metaverse evrenini oluşturmayı planlıyor. Millennium Hotels & Resorts, Singapurlu milyarder Kwek Leng Beng’in sahibi olduğu marka iken Regal Hotels Group ise Hong Kong’un milyarder Lo ailesine ait bir girişim olarak biliniyor.

asyanin en buyuk otel isletmeleri metaversee adim atti 2

Asya’nın en büyük otelcilik zincirini oluşturan Millennium Hotels & Resorts ve Regal Hotels Group, Decentraland ve Sandbox metaverselerinden sanal arsalarını aldığını açıkladı. Millennium Hotels & Resorts, kullanıcıların diğer oyuncularla etkileşime girerken oyun içi varlıkları inşa edebilecekleri, satın alabilecekleri ve takas yapabilecekleri blockchain oyun platformu Decentraland’ın metaverse’ünde bir otel inşa edeceğini açıkladı. Regal Hotels Group ise yatırımlarını nasıl değerlendireceklerini henüz açıklamadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala