bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,198.47 1.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.36 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 618.73 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 148.56 0.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532623 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478104 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153997 0.93%

Astra Protocol 9 Milyon Dolarlık Finansman Turunu Tamamladı

astra protokolu 9 milyon dolarlik finansman turunu tamamladi

Merkeziyetsiz finans protokollerinde uyumluluk ve KYC/AML kontrolleri için akıllı sözleşme altyapısı sunan Astra Protocol, 9 milyon dolar ile finansman turunu tamamladı. Bugün ise özel satış sonuçlarının detaylarını paylaştı. Astra start-up tarafından paylaşılan bilgiye göre özel kripto varlık satışı başarıyla sona erdi ve yatırım için çalışmalara başlandı.

astra protokolu 9 milyon dolarlik finansman turunu tamamladi 2

Astra Protocol Finansman Turunu Bitirdi

Astra start-up ekibi, özel kripto varlık satışı kaynaklı finansman turunu tamamladı. Finansman turu Republic, DAOMaker, Fundamental Labs, Faculty, Richard Dai ve Wave GP Cardano gibi kuruluşlar tarafından desteklendi. Astra ekibinin belirttiğine göre şirket, finansman turundan sonra birkaç hukuk ve denetim firmasıyla da ortaklık imzaladı.

Astra Protocol kurucu ortağı Arthur Ali turun sonrasında protokolün DeFi uyumluluk uygulamalarını geliştireceğinden emin olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Token artışımızın kapatıldığını duyurmaktan son derece memnunuz. Üst düzey yatırım gruplarından ve bireylerinden gelen güçlü desteği duyurmaktan gurur duyuyoruz. Finansman turumuzda Republic, DAOMaker, Richard Dai, Fundamental Labs, başta olmak üzere birçok kurum bize destek oldu. ASTRA’nın DeFi’nin geleceğinin anahtarı olduğuna kesinlikle inanıyoruz. Bu bize birden fazla ülkede daha uyumlu uygulamalara erişim ve büyük geleneksel kurumların daha fazla katılımını sağlayarak, sektördeki bir sonraki büyüme yolunun kilidini açmamıza izin verecek.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala