bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,290.69 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,017.71 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 595.29 1.57%
solana
Solana (SOL) $ 148.04 0.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518659 1.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459291 0.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149625 0.66%

Aston Martin Fan Token (AM) Nedir

Aston Martin Cognizant AM Fan Token nedir

Bu yazımızda Aston Martin Fan Token (AM) nedir, ne için kullanılır, Aston Martin Cognizant Fan Token (AM) yorumları ve geleceğine yakından bakacağız.

Aston Martin Cognizant Fan Token, Aston Martin’in Formula 1 takımının resmi fan token’idir. Şu anda Formula 1’de Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team adı altında yarışan Aston Martin, İngiltere merkezli bir otomobil üreticisidir. İlk olarak 1959 yılında Formula 1’e katılan Aston Martin puan alamadı. 1960 yılında da kötü performans gösteren ve puan alamayan Aston Martin sonrasında Formula 1’den ayrıldı.

Racing Point F1 Team 2021 yılında ticari olarak yeniden markalanmaya gitti. Mercedes’in güç ünitelerini kullanarak Aston Martin olarak geri dönen Aston Martin Cognizant’ın yarış pilotları arasında Fernando Alonso ve Lance Stroll yer alıyor.

Takımın merkezi Silverstone’da bulunuyor.

Aston Martin Fan Token Nedir ve Ne İşe Yarar?

Aston Martin Fan Token (AM), Chiliz ortaklığında Aston Martin Cognizant Formula 1 takımı için geliştirilen bir fan token’dir. Aston Martin hayranları AM token sayesinde Socios aracılığıyla Aston Martin Cognizant takımının üyeleriyle tanışma ve selamlaşma fırsatı yakalayabilir, takımı pistte canlı izlemek gibi VIP deneyimler yaşayabilir.

Aston Martin Fan Token Nereden Alınır?

Aston Martin Fan Token şu anda birçok kripto para borsasında işlem görüyor. Aşağıda yer alan borsalardan üyelik oluşturarak kolaylıkla Aston Martin Fan Token satın alabilirsiniz:

  • Gate.io
  • MEXC Global
  • ChilizX

Aston Martin Fan Token Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Aston Martin Fan Token Fiyat Tahmini 2023

Aston Martin Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında Aston Martin Fan Token fiyatının minimum 0.48 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Aston Martin Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0.50 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,56 dolar seviyesinde. 

Aston Martin Fan Token Fiyat Tahmini 2024

Aston Martin Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında Aston Martin Fan Token fiyatının minimum 0,68 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Aston Martin Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,70 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,84 dolar seviyesinde. 

Aston Martin Fan Token Fiyat Tahmini 2025

Aston Martin Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında Aston Martin Fan Token fiyatının minimum 0,99 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Aston Martin Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 1,02 dolar, tavan fiyat ise 1,19 dolar seviyesinde.

Aston Martin Fan Token Fiyatı ve Grafiği

Aston Martin Fan Token Token kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Aston Martin Fan Token 19,66 TL‘den işlem görüyor. Aston Martin Fan Token token fiyatı son 24 saat içerisinde 2.31% değişim gösterdi. Aston Martin Fan Token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 596,334 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 1,345,876 dolar seviyesinde.

Aston Martin Fan Token Token kaç dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Aston Martin Fan Token $ 0.607779 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle Aston Martin Fan Token token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,63 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Aston Martin Fan Token (AM) token yılın en düşük seviyesini ise 1,43 dolarla belirledi.

Aston Martin Fan Token Token grafiği

Anlık olarak güncellenen Aston Martin Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte Aston Martin Fan Token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala