bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,440.39 6.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,903.87 3.86%
bnb
BNB (BNB) $ 550.85 2.54%
solana
Solana (SOL) $ 123.23 4.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497217 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439496 0.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.123969 8.42%

Aptos’tan dev iş birliği: Masada Microsoft da var!

aptos is birligi microsoft

Aptos Labs, Microsoft, Brevan Howard, Boston Consulting Group ve SK Telecom ile Aptos Ascend’i oluşturmak için iş birliği kurdu.

Katman-1 projesi Aptos, Bitcoin’in (BTC) düşüş yönlü ilerlediği bugünlerde önemli bir ortaklık kurdu. Aptos’un (APT) arkasındaki ekip olan Aptos Labs, aralarında Microsoft’un da olduğu önemli isimler ile kurumsal bir platform oluşturmak amacıyla iş birliğine gitti.

Aptos, bu iş birliğiyle birlikte kurumsal bir platform olan Aptos Ascend’i geliştirecek. Platform, merkeziyetsiz finansmanı Aptos ağıyla kurumsal sermayeye yaymayı amaçlayacak.

Aptos Labs kripto

Aptos’tan dev adım: Kurumsallara kapıları aralıyor

Popüler katman-1 blokzinciri Aptos, blokzinciri kurumsallara ulaştırmak amacıyla Aptos Ascend’i geliştiriyor. Aptos, bu gelişimde Microsoft gibi dev şirketlerle ortaklık kurdu.

Move altyapısıyla blokzincir geliştiren Aptos, Microsoft Azure ve SK Telecom iş birliğiyle ölçeklenebilir finansal çözümler üzerine çalışmalar yürütecek.

Aptos Ascend, finansal kurumların dijital varlıkları yönetmek amacıyla blokzincire entegre olmasını sağlayacak. Söz konusu ürün, bir bulut işletim platformu olan Microsoft Azure’nin yanı sıra üretken yapay zeka uygulamalarını destekleyen Azure OpenAI hizmetini de kullanacak.

X üzerinen paylaşım yapan Aptos Labs, “Bu güç birliği, Web3’te açık finansın geleceğini şekillendiriyor. Liderlik etmeye hazır kurumlar bize katılmaya davetlidir. Aptos Ascend’in gelişmiş Dijital Varlık Kontrolleri, varlık yönetiminde hassasiyet ve uyarlanabilirlik için tasarlanmıştır.” yorumunda bulundu.

APT gün içinde 9,36 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala