bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,446.00 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.56 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 596.18 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 137.92 3.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522503 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462166 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 0.92%

Apple Pay ile Kripto Para Alınabilecek! Dubai’den Kripto Varlık Düzenlemesi 

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla Kripto Bülten‘in yeni bölümü yayında. Bu hafta Kripto Bülten’de birçok önemli gelişme yaşandı.

Dubai’den Kripto Varlık Düzenlemesi 

Kripto para borsası Binance, ronin ağında para yatırma ve çekme işlemlerini bir süreliğine askıya aldı.

Elliptic tarafından sağlanan verilere göre saldırgan, saldırıdan kısa bir süre sonra, stablecoin şirketi circle tarafından el konmasın diye usdc token’larını ethereum ile takas etti. Şirketin baş işletme görevlisi aleksander leonard larsen, sky meyvıs’ın oyuncularına mümkün olan en kısa sürede geri ödeme yapacağını açıkladı. Metamask için apple pay desteği geliyor

Metamask, mobil sürümü 4.3.1 için yeni bir güncelleme ile apple pay entegrasyonuna kavuşuyor. Kendi platformu aracılığıyla doğrudan kripto ödemelerini desteklemeyen apple’da, apple pay ile entegre olan vayır’ın da kullanılması gerekecek olsa da metamask mobile v4.3.1 sürümü ile birlikte ios kullanıcıları apple pay ile kripto alabilecek.

Bu yenilikle kullanıcılar artık uygulamaya önceden eth göndermek zorunda kalmayacak. sadece banka ya da kripto kartıyla kripto satın alabilecekler.

Bu arada unstoppable finance‘in büyüme ve strateji başkanı patrick hansen avrupa birliği’nin metamask ve ledger gibi cüzdanları yasaklama yolunda olduğunu açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala