bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,038.89 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.25 1.06%
bnb
BNB (BNB) $ 592.89 3.18%
solana
Solana (SOL) $ 135.88 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519096 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459641 3.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146231 3.32%

Apollo Global ve Elon Musk Twitter Finansmanı Görüşmelerini Tamamladı

apollo global ve elon musk twitter finansmani gorusmelerini tamamladi

Elon Musk geçtiğimiz günlerde Twitter’ı satın almak için son teklifini yinelemişti. Twitter, Elon Musk’ın bu teklifini onaylarken, Musk ve Apollo Global’in satın alımın finansmanı için görüşmelerinin sonlandırıldığı belirtildi.

Elon Musk ve Apollo Global, Twitter Finansmanı Görüşmelerini Sonlandırdı

Apollo Global Management ve Elon Musk, Twitter’ın satın almak için olası teklifi için potansiyel bir finansman anlaşması konusunda bir görüşme içinde değil.

apollo global ve elon musk twitter finansmani gorusmelerini tamamladi 2

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak için geçtiğimiz aylarda verdiği 44 milyar dolarlık veya hisse başına 52.40 dolar karşılığındaki teklifine Apollo’da yer almayı düşünmüştü. Bu esnada Apollo, başka bir teklif sahibine satın alma için öz sermaye veya borç sağlayıp sağlamayacağını da değerlendirmişti.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in de dahil olduğu pek çok dış firma, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasına yardım etmeyi teklif etmişti. Apollo ise Elon Musk’ın Twitter teklifi için tercih edilen finansmanı yönetme süreçlerini üstlenmişti. Elon Musk ve Apollo arasında bu görüşmeler an itibariyle sonlandırılmış durumda.

Kişiler tarafından aktarılan bilgilere göre Musk, Twitter’ı satın alma anlaşmasının finansmanını kendi nakit, ortak yatırımcılar ve banka finansmanı ile finanse edeceğini belirtti. Satın alma süreçlerinin kısa bir süre içerisinde başlaması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala