bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

ApeCoin Nedir ve ApeCoin’de Neler Oluyor? 

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla Kripto Bülten‘in yeni bölümü yayında. Kripto Bülten’de bu hafta; FED’in faiz kararını, Ukrayna ve Rusya’dan gelen kripto para adımlarını, NFT haberlerini ve daha fazlasını konuşuldu.

ApeCoin’de Neler Oluyor? 

-Fed eski danışmanı Andrew Levin ile Eski ABD Ulusal Ekonomi Konseyi ve  aynı zamanda Trump’ın özel yardımcısı da olan  Joseph LaVorgna Fed’in attığı adımların yavaş oluşunu eleştirdi.

-Ukrayna topraklarında savaş devam ederken Rusya’nın Sberbank’ı da Rusya Merkez Bankası’ndan dijital varlıkları ihraç ve takas etmek için gerekli olan lisansı aldı. Yaptırımlardan etkilenen Rus ekonomisi, Rusya Merkez Bankası’nın birkaç aydır, kripto para ticaretine karşı tamamen yasaklayıcı olan yaklaşımını gevşetti.

-Bored Ape Yacht Club, kendi kripto parası ApeCoin’i duyurarak satış hacimlerini artırdı. Koleksiyon için yüzde 20’leri geçen artış kripto para birimi için söz konusu olmadı. 

-Bir NFT kararı da sosyal hayatımızın parçası hâline gelen iki popüler uygulama olan Instagram ve Spotify’dan geldi. İki şirketin peş peşe attığı benzer adımlar, NFT’yi popüler çocuk yapmaya devam ediyor. 

-Güney Kore’nin dev elektronik şirketi Samsung’un genel kurul toplantısında 2022 yılı için belirledikleri hedeflerden bahseden CEO Jong-Hee Han, metaverse planını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala