bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

ApeCoin (APE) Neden Yükseliyor? 18 Eylül 2022

ApeCoin APE Neden Yükseliyor

Son dönemde yaptığı atılımlar ile adından sık sık söz ettiren Yuga Labs, yerel token’ı ApeCoin (APE) ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Öyle ki Yuga Labs’in yaptığı birkaç DAO çalışmasının onaylanması durumunda önemli birkaç proje daha tanıtılacak. Bu da doğal olarak fiyatlara yansıyor. Gelin ApeCoin (APE) neden yükseliyor inceleyelim.

Peki ApeCoin (APE) Neden Yükseliyor?

Kısa bir süre önce ApeCoin (APE) 25 milyon APE token’ını piyasaya sürdü. Bunun üzerine piyasada anlık bir dalgalanma yaşayan APE, her ne kadar ilk başta aşağı yönlü hareket edeceği şeklinde yorumlansa da yukarı yönlü hareket etti. Bu yükselişin arkasındaki en büyük sebeplerden biri de şüphesiz short açan işlemler oldu.

ApeCoin (APE) Ne Zaman Çıktı?

En popüler NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht Club, yüksek taban fiyatı ve hızlı ticaret akışı ile yatırımcıları kendisine çekmeye devam ediyor. Bununla birlikte sadece yeni NFT projeleri ile kalmayan koleksiyonun arkasındaki şirket Yuga Labs, 17 Mart 2022’de kendi kripto parası olan ApeCoin’i (APE) de piyasaya sürdü. Piyasa çıkması ile birlikte ilk 100 kripto para arasında hızlıca giren ApeCoin (APE), içeriğimizin yazımı itibarıyla 34. sırada yer alıyor. Son olarak ApeCoin’in (APE) güncel fiyatı ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala