bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,559.10 4.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,252.50 2.78%
bnb
BNB (BNB) $ 578.35 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 181.61 5.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.590595 4.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.414459 4.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.130271 4.15%

Analiz: Aralık ayında Bitcoin’e girişler hızlanabilir

btc bitcoin

Kripto piyasalarında aylık kapanışa sayılı saatler kaldı. Piyasaların yılın son ayındaki performansına ilişkin tahminler de hız kazandı. Analistler, aralık ayında Bitcoin’e sermaye girişi olabileceğini tahmin etti.

Bitfinex analistleri, Fed Yönetim Kurulu Üyesi Christopher Waller’ın açıklamalarının faiz politikasında duraklama beklentilerine işaret ettiğini belirtti. Analistler, faiz politikasında duraklama olması halinde Bitcoin gibi riskli varlıklara daha fazla sermaye akışı olabileceğini ifade etti.

Fed, yılın son para politikası toplantısını 13 Aralık’ta gerçekleştirecek. Waller, enflasyonun gelecek üç ile beş ay içinde düşmeye devam etmesi halinde faiz indirimlerinin başlayabileceğini söylemişti.

Analistler, Waller’ın enflasyonun hala yüksek olduğu konusunda da uyarıda bulunduğuna dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Piyasanın uzun vadede ise ekonomik faktörlere ve para politikasının yönüne bağlı olacağı aktarıldı. Analizde, mayıs ayından itibaren faiz indirimlerinin fiyatlanmasıyla birlikte tahvil getirileri ve trader beklentilerinin şimdiden etkilendiği aktarıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala