bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,252.21 3.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,967.38 1.85%
bnb
BNB (BNB) $ 579.36 1.32%
solana
Solana (SOL) $ 152.52 5.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509743 1.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445167 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151674 0.68%

Analistler Bitcoin madenci hisselerinde potansiyel gördü

kucoin pool bitcoin ve litecoin madencilik hizmetlerini askiya aliyor

Bitcoin (BTC) madencilik şirketlerinin hisseleri son haftalarda düşük performans gösterirken analistler görünümün önümüzdeki günlerde değişeceğini belirtiyor. Broker Bernstein, yakın vadedeki herhangi bir zayıflığın potansiyel bir satın alma fırsatını temsil ettiğini söyledi.

New York merkezli finansal hizmetler şirketi Bernstein hafta başındaki bir araştırma raporunda, madencilik hisselerinin spot Bitcoin ETF’lerin onaylanmasının ardından iki rüzgarla karşı karşıya olduğunu söyledi. Bunlardan birincisinin “yatırımcıların onları bir vekil olarak kullanma iştahının azalması”, ikincisinin ise BTC fiyatının zayıflaması ve bunun da daha düşük performansa yol açması olduğu belirtildi.

Ancak bu düşük performansın, madencilik hisselerini satın almak için yatırımcılara bir fırsat sağlayabileceği belirtildi. Analistler Gautam Chhugani ve Mahika Sapra, “Tıpkı Bitcoin gibi, önümüzdeki iki ay da Bitcoin madencileri için bir dip alım fırsatı sunuyor. Hisse senetleri bir sonraki Bitcoin fiyat dönümüne daha yüksek bir ticareti sunacak.” dedi.

Bitcoin için rakam aralığı verdiler

Raporda, dünyanın en büyük kripto para birimi için 38.000-42.000 dolar aralığında potansiyel bir kısa vadeli dip ile Bitcoin’de daha geçici bir zayıflık olabileceği belirtildi.

Dün ayrı bir notta Bernstein, madenciler hakkındaki yükseliş tahminini yineledi. Bernstein, daha iyi performans gösteren Riot Platforms (RIOT) ve CleanSpark hisselerini tercih ettiğini söylüyor

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala