bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,686.53 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,893.64 1.73%
bnb
BNB (BNB) $ 566.25 4.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.86 3.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500243 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.427255 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145111 2.19%

American Express, Kripto Ödüllü Kredi Kartını Tanıttı

american express kripto odullu kredi kartini tanitti

Kripto ödül programına sahip kredi kartları, kripto endüstrisinin önemli bir girişimi olarak karşımıza çıkıyor. Kripto ödül programlarının belirlenmemesi nedeniyle programlar uzun soluklu sürmezken, sektörün önemli isimlerinden olan American Express, kripto ödüllü kredi kartını duyurdu.

American Express ve Abra Kripto Ödül Kartı Çıkartıyor

CoinDesk tarafından düzenlenen Consensus 2022 etkinliğini BTCHaber olarak yerinden takip etmeye devam ediyoruz. Consensus 2022’de sektörün önemli isimleri önemli açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Kripto para endüstrisinde yaşanan olaylar kripto para bağlantılı kredi kartı umutlarını kırıyor. 2022 yılının başlarında American Express, kripto para ödüllü kredi kartı ürünü sunabileceğini belirtmişti. American Express kripto ödüllü kredi kartı için Abra ile ortaklık kurdu.

american express kripto odullu kredi kartini tanitti 2

Abra Rewards Card ismiyle çıkacak olan kripto ödüllü kredi kartı, American Express’in ilk kripto ödüllü kredi kartı olacak. Abra Rewards Card kullanıcıları, herhangi bir satın alma işleminde miktar ya da kategori ne olursa olsun kripto kazanımı sağlayacak. Kart sahipleri, yıllık ya da ek bir işlem ücreti olmadan Abra platformunda desteklenen 100’ün üzerinde kripto para birimi arasında seçim yapabilecek. Kart ayrıca alışveriş, seyahat, yemek ve hizmetler için American Express tekliflerinin yanı sıra bazı ek ayrıcalıklara sahip olacak. Konu hakkında açıklama yapan Abra CEO’su Bill Barhydt şu ifadeleri kullandı:

Uzun zamandır üzerine çalıştığımız ilk American Express kripto ürünü olan Abra Rewards Card’ı kullanıcılara sunmaktan dolayı mutluyuz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala