bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

AMC CEO’su Dogecoin ile Bilet Alımı İçin Tarih Verdi

amc ceosu dogecoin ile bilet alimi icin tarih verdi

Popüler kripto para Dogecoin, birçok alanda kullanılabilir hale gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda Dogecoin kabul edeceğini açıklayan sinema devi AMC, başlangıç için tarih verdi. AMC CEO’su Adam Aron, yaptığı bir röportaj sırasında dünyanın en büyük sinema salonu zincirinin 2022’nin ilk çeyreğinde Dogecoin’de ödemeleri kabul etmeye başlayacağını duyurdu:

AMC CEO’su Adam Aron: “Dogecoin’i 2022’nin ilk çeyreğinde alabileceğimizi düşünüyorum.”

amc ceosu dogecoin ile bilet alimi icin tarih verdi 1

AMC Sinemalarında Dogecoin ile Ödeme Dönemi Başlıyor

Müşteriler, popüler “meme” kripto para birimi ile biletler için ödeme yapıp, imtiyazlı stant satın alabilecekler. Böylelik hem Bitcoin hem de DOGE kabul eden AMC, müşterileri oldukça geniş bir ödeme skalası sunmuş olacak.

AMC’nin Bitcoin ve Dogecoin’in yanında Ethereum (ETH) ve Litecoin’i de (LTC) desteklediğini hatırlatmakta fayda var.

AMC kısa bir süre önce sinema salonlarında Dogecoin’i kabul edeceğini duyurmuştu. İlk etapta eGift ürünü için kullanılabilir olan bu özellik sonrasında ödeme seçeneği olarak güncellendi.

Bitcoin, Ethereum ve Litecoin’in ardından bir anket ile takipçilerine Doge kabul edip etmemelerini soran AMC CEO’su Adam Aron, oy çoğunluğu ile Dogecoin’in istenmesinden etkilenmiş ve ardından meme kripto paranın ödeme seçeneklerine ekleneceğini duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala