bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,798.49 0.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,939.83 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 553.25 0.58%
solana
Solana (SOL) $ 133.41 9.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512399 4.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447467 4.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.128163 2.50%

Amazon Prime ücretsiz NFT dağıtacak

web3 oyunu gods unchained epic games storea eklendi

Ethereum ölçeklendirme ağı Immutable X’te geliştirilen NFT tabanlı bilgisayar oyunu Gods Unchained, Amazon Prime Gaming aboneliği bulunan oyunculara ücretsiz oyun içi içerik dağıtacağını duyurdu.

Geçtiğimiz gün resmi X hesabından açıklama yapan Gods Unchained yetkilileri, Amazon Prime Gaming abonelerine toplamda altı farklı oyun içi kart hediye edileceğini belirtti.

Aralık ayından itibaren önümüzdeki altı ay için planlanan iş birliği çerçevesinde Prime Gaming aboneleri her ay farklı oyun içeriklerini ücretsiz elde edebilecek. Yetkililer, abonelere dağıtılan hediye kartlarının NFT niteliği taşımadığını ve hediyelerin direkt olarak oyuncuların hesaplarına aktarılacağını belirtti.

Gods Unchained Baş Yapımcısı Daniel Paez, oyunun ikinci sezonunda Amazon Prime ile işbirliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Günümüzde sadece Windows ve Mac işletim sistemine sahip cihazlardan oynanabilen Web3 tabanlı oyun önümüzdeki aylarda iOS ve Android işletim sistemleri için piyasaya çıkmayı hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala