bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

ALU Coin Nedir?

ALU Coin Nedir

ALU coin, Altura adı verilen ve oyunculuğun geleceğine temas etmeyi amaçlayan bir platformda kullanılan kripto paradır. Altura platformu kripto para severlerle oyun dünyasında sıklıkla oyun oynayan kullanıcıları bir araya getirmeyi planlıyor. Oyunculuğun geleceğine güç verdiğini iddia eden bu platform kullanıcılarına çeşitli hizmet ve olanaklar sunuyor. Kripto para piyasası son zamanlarda yeni bir trendle çalkalanmaya başladı. Piyasadaki bütün paydaşları heyecanlandıran bu trend yeni projelerin de piyasaya dahil olmasına neden oldu. Kullanıcılar arasında popüler olması neticesinde piyasaya da yeni isimler dahil edildi. Metaverse bu yeni trende verilen ad. Metaverse ana akım medyada dahi sıklıkla zikrediliyor. Dünyanın en popüler sosyal medya şirketlerinde Facebook da ismini Metaverse teknolojisine ithafen Meta olarak değiştirdi. Elbette bizi ilgilendiren kısım bu yeni kavramın kripto para piyasasına entegre edilişi. Çok sayıda kullanıcı metaverse işlemleri gerçekleştirmek ve bu piyasada sunulan olanaklardan faydalanmak amacıyla kripto paralarla tanıştı. Altura platformu da kullanıcılara metaverse işlemi gerçekleştirme imkanı getiren projeler arasında yer alıyor. Kullanıcıların NFT ile ilgili işlemler yapmalarına da olanak sunan bu platform piyasaya sunduğu imkanlarla dikkat çekiyor.

Okumakta olduğunuz bu içerik boyunca Altura platformundan ve bu platformun kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para ALU coin hakkında da birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda sizlerle paylaşacağız. Metaverse alanı her geçen gün yeni projeleri kripto para severlere kazandırmaya devam ediyor. NFT’leri de içeren bu projeler kullanıcıların yeni gözdesi haline gelmiş durumda. Bu yeni alanlardan faydalanmak ve kendilerine sunulan imkanları değerlendirmek isteyen kullanıcılar işlem yapabilecekleri platformları arıyor. ALU coin gibi projeler kullanıcıların bu alanlarda işlem gerçekleştirmesini mümkün hale getiriyor.

ALU

ALU Coin Ne Zaman Çıktı?

ALU coin projesi ilk faaliyetlerine 2021 yılında başladı. Hırslı bir genç girişimci olan kurucu ve baş geliştirici Majd, aynı zamanda Portfolio View’un geliştiricisidir. Bunun yanı sıra 15.000 abonesi olan Eager Money YouTube kanalının da sunucusudur. Bu isim 2019’dan beri kripto para birimi alanında geliştirici ve yatırımcıdır.

Kurucu ortak ve projenin finans başkanı Maxim, öğrencilerin blok zinciri ve kripto para birimi konusundaki bilgilerini geliştirmelerine yardımcı olduğu ‘Bilgi İşlemi Anlama’ adlı bir eğitim programı geliştirmesiyle ünlü. Ayrıca bu isim kullanıcılarının özel yatırımlarını yönetiyor. Pazarlama Direktörü Maaheen, markalarını oluştururken 200’den fazla müşteriye hizmet vermiş bir pazarlama danışmanlığı şirketinin başkanıydı. Maaheen dört yıldan fazla idari iş tecrübesine sahip ve iki yıldan fazla bir süre boyunca kripto para piyasasına yatırım yapıyor. ALU coin projesinin kurucu ekibinin sahip olduğu engin tecrübelerden bahsetmeye çalıştık. Ekip bu tecrübeyi projeye oldukça başarılı bir şekilde yansıtmaya gayret etmiş.

ALU Coin Fiyatı Nedir?

ALU coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. ALU coin ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalara imza atmış. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer vermiş. Bu evraka whitepaper da deniliyor. Whitepaper dosyasında yer alan verilere göre ALU coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edileceğinin bilgisine ulaşıyoruz. Buna göre piyasadaki ALU coin miktarı 1 milyar civarını geçmeyecek. Başka bir deyişle bu kripto paranın sınırlı arzlı olduğunu söyleyebiliriz. Dolaşımdaki ALU coin miktarı ise 612 milyon civarında seyrediyor. Bu da toplam arzın %61’ine denk geliyor.

ALU coin

ALU Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ALU coin [mcryptocoin=”ALU” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. ALU coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”ALU” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. ALU coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ALU” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”ALU” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

ALU Coin Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ALU coin [mcryptocoin=”ALU” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle ALU coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,45 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ALU coin yılın en düşük seviyesini ise 0,0036 dolarla belirledi.

ALU Coin Nasıl Çalışmaktadır?

ALU coin projesi oyunculuğun geleceğine tesir etmeyi hedefliyor. Kullanıcıların NFT işlemlerini güvenli ve kullanışlı bir metaverse alanında gerçekleştirmesini sağlayan Altura platformu kripto para piyasasında popüler olmanın peşinde. Piyasada aynı amaca sahip çok sayıda projenin yer aldığını görüyoruz. Proje geliştiricileri diğer platformların önüne geçebilmek içinse cazip özellikleri kullanmak istiyor. Altura projesinin geliştiricileri de buna benzer bir yöntemden faydalanmış. Bu platformda Akıllı NFT adı verilen hizmetlerden faydalanmak mümkün. Kullanıcılar akıllı NFT’lerini kendi oyunlarına ya da uygulamalarına entegre edebilecekler. Projenin geliştiricilerine göre NFT’lerin geleceğinde akılı NFT’ler var. ALU coin kullanıcıları bu platform aracılığıyla akıllı NFT’ler geliştirebilecek. Altura projesinin basit kullanımlı bir arayüzünün bulunduğunu da ifade etmemiz gerekiyor. Geliştiricilerin bu sayede zorlanmadan süreçten maksimum fayda sağlamaları hedefleniyor.

ALU coin nedir

ALU Coin Nasıl Satın Alınır?

ALU coin satın almak isteyen kullanıcılar belirli kripto para borsalarından faydalanabilirler. Gate.io, Pancakeswap, Biswap ve ZT borsaları ALU coin satın alınabilecek platformları oluşturuyor. Kullanıcılar burada sunulan işlem çiftlerinden faydalanarak ALU coin sahibi olabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala