bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,846.11 1.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,052.06 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 554.07 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 141.72 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502442 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470324 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156376 4.22%

Alpha Sigma, Blockchain Fonu için 100 Milyon Dolar Toplayacak

yield guild games web3 icin 75 milyon dolarlik girisim fonu topluyorEREFRTGV

Kripto para sektöründe birçok şirket fon toplayarak çalışmalarını hızlandırıyor. Çıkan son haberlere göre; ABD merkezli bir dijital varlık fonu olan Alpha Sigma Capital ve bir risk sermayesi şirketi olan Transform Ventures, Blockchain‘e ve Web3 girişimlerine odaklanan iki yeni fon için 100 milyon dolar toplayacak.

Alpha Sigma, Blockchain Fonu için 100 Milyon Dolar Toplayacağını Açıkladı

Kripto varlık yatırım şirketi Alpha Sigma Capital Çarşamba günü yaptığı açıklamada, blockchain sermayesi ve araştırma şirketi Transform Ventures ve kurucusu Michael Terpin’den yatırım aldığını söyledi. Yatırımlar, yeni bir holding şirketi olan Alpha Transform Holdings, Inc.’e (ATH) ve yönetimi altında toplam 100 milyon dolarlık varlığa sahip iki yeni fona gidecek.

alpha sigma blockchain fonu icin 100 milyon dolar toplayacakt

Geliştirme hakkında konuşan Alpha Transform Holding’in CEO’su ve baş yatırım sorumlusu Enzo Villani şunları söyledi:

ATH’nin vizyonu, ademi merkeziyetçilik, blockchain teknolojisi ve Web3 altyapısından yararlanan yeni bir finansal ve teknolojik yenilik çağına öncülük etmektir.

Yeni fonlar arasında yeni bir Alpha Liquid kripto varlık fonu ve blockchain, yapay zeka (AI) ve gelişmekte olan teknoloji şirketlerindeki erken aşama öz sermaye yatırımlarına odaklanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala