bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,402.26 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 559.54 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.73 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504706 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471089 4.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153092 3.08%

Alien Worlds (TLM) Coin Nedir?

Alien worlds

Alien Worlds coin, oyuncuların nadir bulunan bir kaynak olan Trillium (TLM) için mücadele ettiği bir NFT tabanlı bir metaverse oyunudur. Oyun; Ethereum, Binance Smart Chain ve EOS ağının yerel çatalı olan WAX’da çalışır. Trillium (TLM) üç blok zincirinde de bulunur. Tüm ağ bakımı ve güncellemeleri ise WAX üzerinden gerçekleştirilir.

Alien Worlds, Dacoco GmbH tarafından 2020 yılında piyasaya sürülmüştür. Platformun yerel coin’i TLM’dir. Alien Worlds, herkes için ücretsiz bir oyundur. Oyun içerisinde toplamda altı gezegen bulunmaktadır. TLM’yi bir veya daha fazla gezegene yatırabilirsiniz. Oyuncular Alien Worlds’te, oyun stratejilerine yardımcı olmak için NFT’ler satın alabilir veya bir araya getirebilirler. Oyun içerisinde NFT’ler, araçlar, araziler ve avatarlar olabilir. NFT’ler, Alien Worlds’deki madencilik ve stake görevlerinizde size yardımcı olacak ve size daha fazla TLM kazandıracaktır. Her şey oyuncuların stratejisine bağlıdır.

TLM, oyun deneyimini geliştiren bir oyun içi kripto para birimi işlevi görmektedir. Ayrıca stake edilebilmektedir. TLM’nin bazı özellikleri şu şekildedir:

  • Oyuncular, madencilik ve oyun içi görevler için kullanılmak üzere Binance Smart Chain (BSC) ve WAX ​​üzerinde NFT takas edebilirler.
  • Oyun içerisinde aktifliklerini devam ettiren oyuncular, coin ödülleri alabilirler.
  • TLM Coin, BSC, Ethereum ve WAX ​​arasında taşınabilmektedir.
  • Oyun içi öğeler NFT olarak basılmaktadır. Oyuncuların TLM madenciliği yapmasına, savaşlara ve diğer Alien Worlds etkinliklerine katılmasına yardımcı olmaktadır.
  • Oyuncular gezegenlerin yönetimine katılmak için stake yapabilirler.
  • Oyuncular staking ile coin kazanabilmektedir.

TLM Coin sahipleri ekosistem hakkında yapılan oylamalarda söz sahibi olmaktadır. Oyuncular TLM coinlerini ekosistemdeki DAO’lara yatırabilirler. Platformda gerçekleştirilen işlemler sonucunda kullanıcıların çeşitli ödüller kazanmaları mümkündür.   Oyuncular madencilik ekipmanlarını güncelleyip yükselttikçe daha fazla Trilium madenciliği yapabilmektedir. Bu sayede daha fazla NFT bulabilirler. Şu anda oyuncuların oyunda bulup toplaması için 330’dan fazla farklı NFT mevcuttur.

Alien Worlds, en hızlı büyüyen ikinci NFT oyunudur. P2E alanında başarılı projeler arasında gösterilmektedir. Alien Worlds, dApp oyunlarında ilk sırada yer almaktadır. 

TLM fiyatı piyasalarda sert inişler ve çıkışlar yaşamaktadır. Rakip projeler arasında gücünü kaybedebilir. Bunlar da dezavantajları arasında gösterilebilmektedir.

Alien Worlds (TLM) birçok kripto para borsasında mevcuttur. Bunlar: Binance, Bybit, CoinTiger, Gate.io ve KuCoin gibi büyük ve popüler borsalardır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala