Alchemy’ye Dev Yatırım! 10.2 Milyar Dolar Topladılar

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Alchemy’ye Dev Yatırım! 10.2 Milyar Dolar Topladılar
Paylaş:

San Francisco merkezli kripto start-up’ı Alchemy, 10 milyar doları aşan bir yatırım aldı. Son finansman turundan yaklaşık dört ay sonra üçüncü büyük bağış toplama turuna çıkan kuruluş, Lightspeed ve Silver Lake tarafından 200 milyon dolarlık bir yatırım daha topladı.

Bağış toplama turuna Andreessen Horowitz, Coatue ve Pantera gibi daha önceki yatırımcılar da katıldı.

Alchemy Dev Yatırım ile 2 Kat Daha Büyüdü

Ekim ayından bu yana müşterilerinde üç kat artış kaydeden Alchemy, değerlemesini birkaç ay içinde neredeyse üç katına çıkardı. Kuruluş aldığı yatırım miktarını 3.5 milyar dolardan 10.2 milyar dolara yükseltti.

Alchemy’nin Kurucu Ortağı ve Baş Teknoloji Sorumlusu Joe Lau, CNBC’ye verdiği bir röportajda, web3’e dahil olmanın bir yolunu arayanlar için Alchemy’nin doğru yer olduğunu belirterek “Bunun Web 3′ün daha başlangıcı olduğunu düşünüyoruz.” demişti. 

Alchemy’nin kurucu ortağı ve CEO’su Nikil Viswanathan da yine CNBC’ye “Gelen daha fazla insanı memnuniyetle karşılıyoruz çünkü bu, tüm pazarı genişletmeye yardımcı oluyor.” açıklamasında bulundu.

Viswanathan, Alchemy’nin platformunda inşa edilen müşteri miktarını üç katına çıkarması ile son birkaç ayın şirket tarihindeki “en hızlı büyümeyi” kaydettiğini söyledi. 

Teknoloji yatırımcılarının, internetin geleceği olarak tanımlanan “Web 3”te kazananlar aradığını hatırlatalım. 

CB Insights’ın yakın tarihli raporuna göre, blockchain finansmanı geçen yıl yüzde 718 artarak ilk kez 25.5 milyar doları aştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Merkez bankaları altın fiyatlarındaki düşüşü fırsata çevirdi

Dünya Altın Konseyi verilerine göre merkez bankaları, 2026 yılının ilk çeyreğinde altın rezervlerini bir yıldan fazla süredir görülmeyen hızla artırdı. Mart ayındaki fiyat düşüşü, birçok merkez bankasının bekleyip durduğu alım fırsatını yaratırken, net resmi sektör alımları 244 tona ulaştı. Polonya, Özbekistan ve Çin öncülük etti İlk çeyrekte net resmi sektör alımları 244 ton olarak gerçekleşti ...

Çerez ayarları

Geçerli durum

Bağlantıyı kopyala