bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,447.27 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.33 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524619 1.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471761 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15041 0.19%

Alchemy, Web3’ün Geliştirilmesi İçin Yatırım Kolu Başlatıyor

alchemy web3un gelistirilmesi icin yatirim kolu baslatiyor

Blockchain altyapı şirketi Alchemy, Web3’ün geliştirilmesi için bir yatırım kolu başlatıyor. Söz konusu duyuruya göre; Alchemy Ventures, birçok Alchemy yatırımcısıyla ortaklık kurmaya başladı. Fonun yatırım yaptığı projeler; A16z, Pantera Capital, Coatue, Addition Ventures, Dreamers ve The Chainsmokers’a da erişebilecek. 

Alchemy Web3 Gelişimi İçin Yatırım Kolu Oluşturuyor

Blockchain altyapı şirketi Alchemy, Web3‘ün geliştirilmesi için yatırımcılar ile ortaklık kuruyor. Oluşturulan fon, sermayeden daha fazla yatırım yapmayı planlıyor. Ayrıca yeni başlayan Web3 kurucularına fonun stratejik ortaklarına ve Alchemy’nin kendisine erişim, Alchemy’nin işe alım ağı, Alchemy’nin ürün paketine erişim ve ekibine kişisel erişim sağlayabileceğini belirtelim.

Ayrıca belirtmek gerekirse; kripto borsası FTX, zk roll-up çözümü Matter Labs, ölçeklendirme çözümü Arbitrum ve diğerlerinin yanı sıra avatar teknoloji şirketi Genies ile birlikte çalışıyor. 

Alchemy‘nin açıklaması şu şekilde:

İlk günden beri bu alandayız. OpenSea, Dapper Labs ve 0x gibi şirketlerin uzayda en çok kullanılan uygulamalardan bazılarına dönüşmesine yardımcı olduk. Sonuç olarak, Blockchain üzerine inşa eden erken aşamadaki şirketler için en yararlı olan şeylere dair benzersiz bir görüşe sahibiz.

Alchemy, daha önce C Serisi finansman turunu tamamladı. Bu turda 250 milyon dolar yatırım alan girişim, toplamda 3,5 milyar dolarlık değerlemeye ulaştığını hatırlatalım. Ayrıca belirtmek gerekirse; özellikle 2021 yazının sonlarında NFT kullanımı artmaya başladıkça Alchemy‘de bu alana odaklandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala