bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

Airwallex, Shopify’da Çevrimiçi Ödeme Uygulamasını Başlattı

airwallex shopifyda cevrimici odeme uygulamasini baslatti

Önde gelen küresel fintech platformlarından biri olan Airwallex, e-ticaret platformu Shopify‘da çevrimiçi ödeme uygulamasının kullanıma sunulduğunu duyurdu. Airwallex’in çevrimiçi ödeme uygulaması, küresel müşterilerinden gelen ödemeleri kabul ederek çevrimiçi mağazalara entegre edecek.

Airwallex, Yeni Uygulamasını Shopify’da Başlattı

Küresel ödemeleri modernize etmek ve Blockchain‘in gücünden yararlanmak için 2017 yılında Ripple‘ın kurumsal Blockchain ağı RippleNet‘e katılan Airwallex, Shopify ile iş birliği yaptı. Airwallex, e-ticaret platformu Shopify’da çevrimiçi ödeme uygulamasının kullanıma sunduğunu duyurdu.

airwallex shopifyda cevrimici odeme uygulamasini baslatti

Bu yeni uygulama, Airwallex’in çok çeşitli ödeme yöntemleri aracılığıyla sunuluyor. Bu ödeme yöntemleri arasında Visa, MasterCard ve UnionPay banka kartları ve Güneydoğu Asya’da GrabPay, APAC‘da WeChat Pay ve Avrupa’da Bancontact-Sofort gibi 30’dan fazla yerel ödeme yöntemi yer alıyor.

Airwallex Ortaklıklardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Ravi Adusumilli, uygulama hakkında şunları söyledi:

Uygulamamız, yatırımcıların sınır ötesi ödemeleri kabul etmesine yardımcı olmak için oluşturduğumuz birçok projeden biri. Online ödeme çözümümüzün artık Shopify’da mevcut olacağı için ve yatırımcıların çevrimiçi mağazalarda sorunsuz bir ödeme yolculuğu oluşturmalarını sağlayacağı için mutluluk duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala