bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,021.89 1.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,240.63 2.95%
bnb
BNB (BNB) $ 592.42 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 140.49 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518344 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462748 0.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147394 1.43%

Aethir, ilk merkeziyetsiz yapay zeka düğüm satışını açıkladı

atheir

Merkezi olmayan GPU bulut altyapısında lider olan Aethir, merakla beklenen Node Satışını duyurdu. Aethir, kurumsal düzeyde, yapay zeka ve oyun odaklı bir hizmet olarak GPU sağlayıcısıdır. Aethir’in merkezi olmayan bulut bilişim altyapısı, GPU sağlayıcılarının sofistike AI/ML görevleri için NVIDIA’nın H100 çiplerinin ham gücüne ihtiyaç duyan kurumsal müşterilerle bağlantı kurmasını sağlar.

Buna ek olarak, Aethir’in altyapısı bulut oyun müşterilerini destekliyor ve dünyanın en büyük oyun ve telekom şirketleriyle sözleşmeleri var ve teknolojik ve operasyonel uzmanlık alanlarındaki esnekliğinden ve kapsamından yararlanıyor. 

$ATH token, Aethir Merkezi Olmayan Bulut Altyapısı ağını sürdürdükleri için node sağlayıcılarını ve denetleyicileri ödüllendirmek üzere Aethir ağının yerel token’ıdır. Bu merkeziyetsizleştirme ilk olarak Checker Nodes ile başlar, ekosistemimizin doğrulayıcısı, eşit katılım fırsatı, eşit doğrulama fırsatı ve kötü aktörleri yakalamak ve ödüllerini kesmek için ek bir bonus kazanmak için eşit fırsat. 

DePIN ve AI için Arbitrum ekosisteminden yararlanan kurumsal öncelikli bir altyapı ortağı olmayı hedefleyen Aethir, node altyapısını ekosistemde barındıracak ve Arbitrum’da kendi node satışına hazırlanacak.

Aethir üzerinde düğüm çalıştırmanın avantajları

Aethir’de bir düğüm çalıştırmak, bulut bilişimin merkezsizleştirilmesine katkıda bulunur ve bir ağ katılımcısı olmaktan ödüller kazanır. Aethir ağında kullanıma sunulacak ilk düğüm türü, gelecekte diğer düğüm katılımcıları tarafından sağlanan çalışma süresi, gecikme süresi, hizmet kalitesi ve hesaplama gücünün doğrulanmasına yardımcı olmak için herhangi bir kullanıcının çalıştırabileceği bir düğüm olan denetleyici düğümdür. Aethir’in ekibi her zaman projenin her alanında merkezi olmayan bir yaklaşım sağlamak için çaba göstermektedir. Ekibin ademi merkeziyetçilik ve topluluk sahipliğine olan bağlılığı, Aethir altyapısı içinde hizmet sunumunu doğrulamada ekosistemde kritik bir rol oynayan denetleyici düğüm lisanslarının ademi merkeziyetçiliğinin açılmasıyla başlar.

Node Satış detayları aşağıdaki gibidir:

  • 100.000 düğüm kademeli bir fiyatlandırma sisteminde mevcuttur.
  • Düğümler Arbitrum’da halka açık bir satış yoluyla satılacaktır.
  • Düğümler satıştan bir yıl sonra devredilebilir.
  • Ödüller, her kullanıcı için bir hak ediş mantığına göre tahakkuk ettirilecek ve kazanılacaktır
  • Satın alınabilecek düğüm sayısı sınırı yoktur.
  • Aethir topluluğu, iş ortakları ve KOL’lar için ağı erken benimseyenlere yönelik beyaz listeler için özel tahsisat

Düğüm operatörleri için gelir fırsatları

Aethir’in ekosisteminde bir düğüm operatörü olarak kullanıcılar, Aethir ekosisteminin toplam arzının (önümüzdeki dört yıl boyunca) özellikle denetleyici Düğüm Operatörleri için ayrılmış toplam %15’ine kadar kazanabilirler. Diğer ödüller, ağ içindeki diğer madencilik ve teknik katılım rolleri için ayrılacaktır. Düğümler, ağ içindeki verilerin ve hizmet sunumunun doğrulanmasına yardımcı olarak, yapay zeka özellikli işlem çiplerinin ve diğer hesaplama gücünün gelecekteki madencilik verimi için kontrol ve denge görevi görerek ödüller kazanırlar. 

Bu kontrol düğümü satışı, her normal kullanıcıyı ağır hesaplama işlerine katılmak için ilk günden hazır olmaya zorlamadan, en büyük merkezi olmayan yapay zeka hesaplama gücü koleksiyonu için merkezi olmayan bir ekosistemin oluşturulmasına destek olmak üzere herkesin ağın bir parçası olma fırsatı verir.

Kademeli Node Satışı – Herkesin Katılabilmesi İçin Bir Şans

Denetleyici düğüm başına 500 $ ‘dan başlayan ve her kademede artan düğümler ve Aethir topluluğu, ortak topluluklar, KOL’lar ve risk sermayesi ekipleri arasında farklı katılımcılar için ayrılan beyaz listelerle bu satış, her tür katılımcıyı içerecek şekilde tasarlanmıştır.

Kullanıcılar Arbitrum ağında sarılmış ETH (WETH) ile katılacak ve satışın tüm ayrıntıları bu bağlantıda mevcut olacaktır: http://checker.aethir.com Düğümün çalıştırılmasına ilişkin ayrıntılar testnet lansmanı sırasında sunulacaktır. 

Aethir, gelişmekte olan ağına adil ve geniş erişim sağlayan ilk kademeli merkezi olmayan AI halka açık düğüm satışını duyurmaktan heyecan duyuyor. KOL’lar ve Aethir ve ortak topluluklarının üyeleri de dahil olmak üzere beyaz listeler için belirli sayıda düğüm ayrılmış olsa da, düğümlerin çoğu ilk gelene ilk hizmet esasına göre satın almak için halka açıktır. Bu yapı, herkesin Aethir’in ademi merkeziyetçiliğe doğru devrim niteliğindeki yolculuğuna katılma fırsatına sahip olmasını garanti etmektedir.

KOL’lar, topluluklarıyla paylaşmak için benzersiz bir yönlendirme kodu alacak ve kodları kullanılarak yapılan her düğüm satışı için bir yönlendirme ücreti kazanacaklar.

Node Satış Zaman Çizelgesi

  • Node satış duyurusu: 26 Şubat 2024, 12 PM UTC
  • İmkansız Beyaz Liste kampanyası: 27 Şubat 2024, saat 10:00 UTC – 14 Mart saat 10:00 UTC
  • Node satış lansmanı: 20 Mart 2024, saat 10:00 UTC
  • Ağ lansmanı: Q2 2024

Bir düğümün nasıl satın alınacağı ve çalıştırılacağı hakkında daha fazla ayrıntı için Aethir’in resmi kanallarını takip etmeye devam edin.

Aethir’in Ekosistemi ve Sizin Rolünüz

Düğüm operatörleri olarak, Aethir’in ekosisteminin ayrılmaz bir parçasısınız ve ağ tamamen hayata geçtiğinde önemli bilgi işlem katkılarınız için ödüller kazanacaksınız. Aethir, dünyanın evrensel bulut bilişime geçişini hızlandırma misyonundadır ve siz de İlk Düğüm Teklifimiz aracılığıyla bu yolculuğa katılmaya davetlisiniz.

Aethir hakkında daha fazla bilgi

  • Aethir’in Benzeri Görülmemiş Ürün Çekişi
  • Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketiyle yıllık orta 7 rakamlı bir sözleşme imzalandı ve 2024’ün 2. çeyreğine kadar 8 rakama çıkarıldı.
  • 2024’ün ilk çeyreğinde üç kurumsal sözleşme daha imzalama yolunda ilerliyoruz.
  • Bulut oyunları için üç sözleşme imzalandı ve 2024’ün ilk çeyreğinde 150 milyondan fazla MAU ve %22 dönüşüm oranına sahip dünyanın en büyük oyun şirketiyle ortaklıklar da dahil olmak üzere ondan fazla sözleşme imzalanması bekleniyor.
  • 170 binden fazla topluluk üyesine ulaştı.
  • NVIDIA’nın Başlangıç Programının gururlu üyeleri, Meta’nın (Facebook) bile milyarlarca satın aldığı güçlü bir H100 yonga serisiyle donatılmıştır.
  • En İyiler Tarafından Desteklenir
  • Misyonumuz Maelstrom, Mirana Ventures, Animoca Brands, Sanctor Capital, Hashkey, Merit Circle ve CitizenX, IVC, Framework Ventures ve Infinity Ventures Crypto gibi etkileyici bir yatırımcı kadrosu tarafından desteklenmektedir.
  • Misyonun Arkasındaki Ekip ile Tanışın
  • Mark Rydon – Kurucu Ortak ve CEO – Mark, NOTA Platform, Flux Capital, Gaas LTD, Kulture Athletics, Inc. ve Bechtel Corporation’da önemli görevlerde bulunmuştur.
  • Daniel Wang – Kurucu Ortak ve CBO – Mythos Venture Partners (GP), öncesinde IVC (Girişim Ortağı), YGG SEA (CIO), Riot Games (Uluslararası Yayıncılık Yönetimi Başkanı), Riot Games – Çin (Operasyon Başkanı).
  • Kyle Okamoto – CTO – Kyle, Ericsson’un IoT, Otomotiv ve Güvenlik işletmelerinde CEO ve Genel Müdür, Edge Gravity’de CEO ve Verizon Media’da Baş Ağ Sorumlusu olarak görev yapmıştır.
  • Paul Thind – CRO – Şu anda Aethir’de CRO olan Paul, daha önce Triggerspot Inc’in kurucu ortağı ve CEO’su olarak görev yaptı ve Creadits ve Trick Studio’da danışmanlık yaptı.

Aethir Hakkında

Aethir, yapay zeka ve oyun için özel olarak tasarlanmış gelişmiş, dağıtılmış kurumsal sınıf GPU tabanlı bilgi işlem altyapısı ile DePIN’de devrim yaratıyor. Framework Ventures, Merit Circle, Hashkey, Animoca Brands, Sanctor Capital, Infinity Ventures Crypto (IVC) ve diğerleri gibi önde gelen Web3 yatırımcıları tarafından desteklenen ve ekosistem için 32 milyon doların üzerinde fon toplayan Aethir, merkezi olmayan bilgi işlemin geleceğinin önünü açıyor.

Node satışının bir parçası olmak ve yapay zeka ile oyunların geleceğini şekillendirmeye yardımcı olmak isteyen kullanıcılar, satışa nasıl katılacaklarını öğrenmek için Aethir’in resmi node satışı bağlantısını kontrol edebilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala