bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,419.26 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.95 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 613.09 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526503 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47253 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152059 0.97%

ABD’li İşletmeler, Kripto Ödemelerini Kabul Etmek İstiyor

abdli isletmeler kripto odemelerini kabul etmek istiyor

Son zamanlarda kripto para birimleri birçok işletmenin ödeme seçenekleri arasına girmeye başladı. Bunun gelecekte daha da artması beklenen bir durum olarak görülüyor. Özellikle büyük şirketlerin kripto paralara yönelik attığı adımlar küçük işletmelerin bu alana girmesini de kolaylaştırdı. Deloitte ve PayPal bu konuda bir anket çalışması yaptı.

“İşletme Sahipleri Kriptoya Hazırlanıyor” Anketinin Sonuçları Neyi Gösterdi?

Profesyonel hizmet şirketi Deloitte, 8 Haziran’da PayPal ile birlikte “İşletme Sahipleri Kriptoya Hazırlanıyor” isimli bir araştırma raporu yayınlandı. Araştırma, 3 Aralık ve 16 Aralık 2021 tarihleri ​​arasında yürütülen bir anketin sonuçlarını gösteriyor. Araştırma, kozmetik, dijital ürünler, elektronik, moda, yiyecek ve içecek gibi sektörler özelinde 2000 kişilik üst düzey ABD’li işletme sahipleri arasında yapıldı.

abdli isletmeler kripto odemelerini kabul etmek istiyor

Yayınlanan ankete göre, Amerikalı işletmelerin dörtte üçü önümüzdeki iki yıl içinde kripto para ödemelerini kabul etmeyi hedefliyor.

Ankete katılan işletme sahiplerinin, yüzde 85’inden fazlası, Bitcoin ödemelerinin beş yıl içinde çok daha yaygınlaşacağını düşünüyor.

İşletme sahiplerinin yaklaşık yüzde 46’sı, müşteri tabanlarını genişletmek için kripto para birimlerini benimsemeyi planlıyor.

Müşteriler, İşletmelerin Kripto Para Ödemelerini Kabul Etmesini İstiyor

İşletmelerin yüzde 64’ü, tüketicilerinin ödeme yapmak için işletmelerin kripto para birimini kabul etmesini istediğini bildirdi.

Katılımcıların yaklaşık yarısı, Bitcoin benimsemenin müşteri deneyimlerini iyileştireceğini düşünürken, benzer bir yüzde de müşteri tabanlarını artıracağına inanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala