bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,428.19 3.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,980.28 5.99%
bnb
BNB (BNB) $ 572.02 2.86%
solana
Solana (SOL) $ 124.58 7.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498104 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435789 3.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132598 5.52%

Dtravel (TRVL) Coin Nedir? TRVL Coin Yorum ve Geleceği 2022

TRVL

Dtravel, rakip platformlardan %50’ye kadar daha düşük ücretlerle kısa süreli konaklama keşfini, rezervasyonları ve ödemeleri kolaylaştıran, ev paylaşım ekonomisinin üyeleri için merkezi olmayan bir platformdur.

Sık uçan bir yolcuysanız, muhtemelen bir ev paylaşım listesinde kalmış olabilirsiniz. Sayısız konaklama seçeneğinden muazzam maliyet tasarruflarına kadar, ev paylaşım alanı, gündelik seyahat konaklamalarını üstlenerek seyahat endüstrisinde devrim yarattı. Bununla birlikte, mevcut ev paylaşım platformlarının da kusurları vardır. Bunlar, giderek artan pahalı kiralama ücretlerini ve cansız ödül programlarını ve ev sahipleri ile misafirler arasındaki işlemsel ilişkileri içerir. Neyse ki, Dtravel gibi platformlar, merkezi olmayan yaklaşımlarıyla oyun alanını eşitliyor ve ev paylaşım topluluğunu güçlendiriyor.

Dtravel, topluluğu düşünülerek sıfırdan oluşturulmuş bir ev paylaşım platformudur. Bu, merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) statüsü nedeniyle elde edilir.

Açık kaynaklı bir blok zinciri defteri olarak, Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO), net bir kurallar dizisi tarafından belirlenir, platform kullanıcılarına sahiplik verir. Bu yaratıcı bir şekilde yıkıcı ev paylaşım projesini desteklemek, TRVL jetonlarıdır. TRVL’ye sahip olarak, misafirler ve ev sahipleri de dahil olmak üzere topluluk üyelerinin tümü, gelecekteki platform girişimleri söz konusu olduğunda söz sahibi olur. 


Dtravel Nedir?

Dtravel, kullanıcılarını güçlendirmek için blok zincir teknolojisine dayanan, merkezi olmayan, topluluğa ait bir ev paylaşım pazarıdır. DAO yapısı sayesinde, ev sahipleri ve misafirler, yerel yardımcı program belirteci TRVL ile Dtravel’in geleceğine esasen karar verebilir.

Ev paylaşımı endüstrisi, Kanepede Sörf ve insanların kanepenizde ücretsiz kalmasına izin verme fikriyle başlayan mütevazı köklerinin ötesinde olgunlaştı. Ev paylaşımlı konaklama yerleri, daha yerel bir deneyim arayan, ev sahipleriyle bağlantı kurmak isteyen ve genellikle otellere göre daha düşük maliyetli bir alternatif isteyen birçok gezgin için ilk tercih haline geldi. Ancak, bu olgunluk ve nüfus artışıyla birlikte, bu aynı zamanda yüksek ücretlere, ev sahipleri ve misafirler arasında işlemsel ilişkilere ve topluluktan uzaklaşmaya neden oldu. 

Neyse ki, Dtravel gibi ev paylaşım platformları, bu sorunları DAO yaklaşımlarıyla çözmek için hızlandı ve topluluk üyelerinin topluluk tarafından yönetilen bu ekosistemde endişelerini dile getirmelerine izin verdi. Eski Airbnb, Booking.com, Expedia ve ekibe liderlik eden blok zinciri yöneticileriyle, Dtravel’in bu asırlık sorunları blok zinciri teknolojisinin gücüyle çözmeye çalıştığı için adreslenebilir pazarlarını anladığı açıktır.

Dtravel platformunun faydaları, katılım için eşit fırsatlarla bitmiyor. Hem ev sahipleri hem de misafirler için daha düşük ücretlerden, TRVL belirteçleri aracılığıyla topluluğa ortak mülkiyet vermeye kadar, Dtravel, ev paylaşımını topluluk temelli köklerine geri getiriyor ve Web 3.0 teknolojilerinin kullanımıyla bir sonraki evrimi yaratıyor. Genel olarak, Dtravel üyelerinin çıkarlarını esas alır, bu nedenle ev sahipleri ve misafirler de dahil olmak üzere tüm topluluk üyelerine adil bir değer dağılımı vardır.

Dtravel TRVL Coin1

TRVL Coinleri Tutmanın Faydaları Nelerdir?

Dtravel’in ev paylaşım topluluğuna katılmayı planlıyorsanız, TRVL jetonlarına ihtiyacınız olacak. Dtravel’in yerel hizmet parası olan TRVL jetonlarının dört amacı vardır:

  • Seyahat: konuklar TRVL kullanarak ödeme yapabilir ve ev sahipleri TRVL’de ödeme kabul edebilir. Konaklama rezervasyonu yapmak için Dtravel’i kullanmayı daha da ödüllendirici hale getirmek için konuklara her rezervasyon için TRVL’de geri ödeme yapılır.
  • Sadakat: Hem ev sahipleri hem de misafirler için, Dtravel’in ekosistemini büyütmeye yardımcı oldukları için ödüllendiren, işe alım teşvikleri ve büyüme eylemleri vardır. Katkılarından dolayı topluluğunu ödüllendirmek için kazanma desteği de buraya dahil edilmiştir.
  • Koruma: ev sahipleri, DeFi tarafından desteklenen bir mülk koruma havuzunda 1 Milyon Dolar alır
    Merkezi Olmayan Finans (DeFi), merkezi olmayan blok zinciri kavramını alır ve bunu finans dünyasına uygular.
  • Yönetişim: Dtravel’in gelecek planlarını etkilemek ve Dtravel DAO’nun çeşitli yönlerine dahil olmak için tekliflere oy vermek için

Dtravel, Kazanmak için Destek girişimleri gibi birçok cephede yenilik yapıyor. Sürekli sadakat ve katılımı ödüllendiren kazan-kazan sistemlerine odaklanan günümüzün GameFi projeleri ve NFT oyunları gibi, Dtravel de kullanıcıları toplulukta daha aktif olmaya teşvik eden benzer bir kazan-kazan desteğini benimser. Kullanıcı anlaşmazlıklarını çözmekten yeni kullanıcıları dahil etmeye kadar, Dtravel ev paylaşım ekosistemine katılan ve destekleyen topluluk üyeleri, TRVL jetonları ile usulüne uygun olarak ödüllendirilir.

Dtravel’in mülk koruması için ev sahipleri için 1 milyon ABD doları sunan koruma havuzu, ev sahiplerinin giderek daha fazla kapsama sahip olması için koruma havuzunu zaman içinde otomatik ve sürekli olarak büyütmek için DeFi getiri stratejilerini kullanır. 

Dtravel’in Premium Üye NFT’leri Nelerdir?

Premium Üye NFT’leri ilk seyahat NFT’leridir ve Dtravel rezervasyon platformunu kullanan seçici gezginler için özel ödüller sunar. Premium NFT Üyeliğine sahip olmak, sahiplerine artan TRVL belirteci rezervasyonlarda geri verme, düşük rezervasyon ücretleri ve ev sahipleri için ekstra mülk havuzu koruması gibi avantajlar sağlar. İade edilmeyen diğer premium sadakat programlarının aksine, Dtravel’in Premium Üye NFT‘leri, sahiplerin üyelik avantajlarına artık ihtiyaç duymaması durumunda pazarlarda yeniden satılabilir.

TRVL Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Dtravel Coin 1,81 TL TL’den işlem görüyor. Dtravel Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -0.96% değişim gösterdi. Dtravel Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 357,729 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 17,128,527 dolar seviyesinde.”

TRVL Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Dtravel  Coin $ 0.055708 dolardan işlem görüyor. 2022 yılının Ocak ayı itibariyle Dtravel Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,56 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Dtravel yılın en düşük seviyesini ise 0.1729 dolarla belirledi.


TRVL Coin Yorum ve Geleceği

Dtravel’in yol haritasından, ekibin ev paylaşım platformunun geleceği ile nereye gittikleri konusunda organize bir planı olduğu açık. İşlem hattındaki bazı önemli noktalar arasında rezervasyon platformlarının yenilenmesi, kazanılan destek mekanizmalarının daha da iyileştirilmesi ve TRVL için diğer zincirlere köprüler yer alıyor. Diğer platformlarda rezervasyon ücretleri fırlamaya devam ederken, cüzdan dostu ücretleri ve ev sahiplerine ve misafirlere değeri adil bir şekilde dağıtmaya odaklanması sayesinde Dtravel’in üstün olduğunu söylemek güvenli. Sonuç olarak, Dtravel’in başarısı kitlesel olarak benimsenmesine bağlı olacaktır. Erken kuş çağrısı, ekosistemin büyümesine yardımcı olma ödülleri olarak topluluk üyelerine toplam 90 milyon jeton tahsis edilerek topluluk üyelerine 15 milyon TRVL jetonu dağıttığından, ev sahipleri ve misafirler zaten platformu denemeye teşvik ediliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala