bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,592.84 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,225.46 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 604.01 1.56%
solana
Solana (SOL) $ 158.34 3.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547116 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.508623 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160942 1.58%

SHIB Sahipleri, Euler Kredi Protokolü ile Faiz Kazanacak

shib sahipleri euler kredi protokolu ile artik faiz kazanabilir

Shiba Inu (SHIB) ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Uzun süredir yakım haberi ile gündeme gelen SHIB bu kez Euler Kredi Protokolü’nün etkinleştirilmesi ile gündeme geldi. Kullanıcıların neredeyse tüm kripto varlıklarını ödünç vermelerine ve ödünç almalarına olanak tanıyan Ethereum üzerine kurulmuş bir protokol olan Euler Finance, Shiba Inu’nun protokolünde etkinleştirildiğini duyurdu. Bu etkileşimle beraber, Shiba Inu sahipleri, token ödünç alabilecek, ödünç verebilecek ve faiz kazanabilecek.

Shiba Inu (SHIB) Protokolünde Euler Kredi Protokolü Etkinleşti

Kullanıcıların Kripto varlıklarını ödünç vermelerine ve ödünç almalarına olanak tanıyan Ethereum üzerine kurulu Euler Finance, Twitter hesabı üzerinden Shiba Inu‘nun protokolünde etkinleştirildiğini paylaştı.

Euler Finance Protokolü Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

SHIB aktive edildi. Kullanıcılar artık token ödünç alabilir veya ödünç verebilir ve faiz kazanabilir.

Ayrıca SHIB’in genel durumuna bakacak olursak Shiba Inu, 2021’in sonlarında çeşitli ülkelerde birden fazla borsa tarafından listelemeye başladı. Bunlar arasında en dikkat çekenleri ise şunlar oldu; Gemini, Kraken, CoinDCX, Bit2Me, Güney Kore Korbit ve Singapur merkezli Coinhako.

Son olarak haberin yazımı esnasında Shiba Inu (SHIB) CoinMarketCap verilerine göre; 0,000002839 dolardan işlem görüyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala