bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,012.88 1.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,172.18 4.65%
bnb
BNB (BNB) $ 592.32 2.14%
solana
Solana (SOL) $ 135.03 5.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514943 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455195 3.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142203 5.50%

NOWPayments, Shiba Inu (SHIB) Yakım Özelliğini Duyurdu

nowpayments shiba inu yakim shib ozelligini duyurdu

Kripto para dünyasında önemli bir parametre olan arz, Shiba Inu (SHIB) için oldukça fazla bir seviyede. Bu yüzden varlığın enflasyonist yapısını değiştirmek için yakım protokolleri devreye alınmış durumda. Son olarak NowPayments, yatırımcıların Shiba Inu (SHIB) varlıklarını yakabilecekleri bir özelliği tanıttı.

Amsterdam merkezli şirket, meme token Shiba Inu topluluğuyla anlaşmalı olarak yüzde 3’ünü yakacağını açıkladı.

ethereum balinasijiraiya99 milyar shiba inu satin aldi

NowPayments’den Shiba Inu Yakım Özelliği

Kripto paraların arzını azaltmak ve deflasyonist bir varlığa dönüştürmek için kullanılan yakım protokolleri Ethereum ve Shiba Inu hali hazırda kullanılıyor. Kısa bir süre önce sizlerle Ethereum’un 1.3 milyon Ethereum (ETH) yaktığını paylaşmıştık.

Mayıs ayında, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Shiba Inu kripto para biriminin takma adlı kurucusu Ryoshi’den aldığı SHIB’lerin yüzde 90’ını (410 trilyon SHIB) yakmıştı. Rus-Kanadalı programcı ayrıca token’ın yaratıcılarından gelecekte rızası olmadan kendisine herhangi bir token göndermemelerini de istemişti.

Diğer taraftan Shiba Inu topluluğu ise yakım konusunda oldukça uyumlu çalışıyor. Öyle ki CoinGecko verilere göre, SHIB’nin toplam dolaşımdaki arzı ilk 1 katrilyon SHIB’den 549 trilyona düştü.

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla CoinGecko verilerine göre Shiba Inu’nun (SHIB) 0.0000338 dolardan alıcı bulduğunu belirtelim.

     

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala