bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,758.55 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.97 4.30%
bnb
BNB (BNB) $ 582.28 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 130.48 4.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503109 0.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440795 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.138778 2.37%

Oynadıkça Kazandıran Kripto Oyunları

oynadikca kazandiran kripto oyunlari 2

Son dönemin en çok dikkat çeken konuları arasında şüphesiz NFT, Metaverse ve Play to Earn terimleri yer alıyor. Özellikle Axie Infinity, Decentraland ve The SandBox gibi projeler, sektörün popülerleşmesi açısında oldukça etkili oldular. Bizde sizler için oynadıkça kazandıran kripto oyunları sizler için derledik.

axie infinity btchbar.com

Axie Infinity

Konu play to earn olduğu zaman Axie Infintiy’yi listeye almazsak olmaz. Öyle ki 2021’de hızlı bir popülarite yakalayan Axie Infinity ve yerel token’ı AXS, inanılmaz bir yükseliş yaşadı. Bunun devamında ise yüksek kullanıcı rakamlarına ulaşan oyun, az gelişmiş ülkelerde bir gelir kaynağı olarak bile kullanılmaya başlandı.

Kısaca 3 adet Axie ile bir grup oluşturup bunları savaştırarak elde ettiğiniz SLP‘leri (iksir) AXS‘a dönüştürebiliyor ve kazan elde edebiliyorsunuz.

Ek olarak geçtiğimiz 30 gün içerisinde Axie Infinity’nin 305 milyon dolarlık hacim kaydettiğini belirtelim.

the sandbox btchaber.com

The SandBox

SandBox metaverse oyunlar arasında öne çıkan birkaç örnek arasında yer alıyor. Özellikle Meta’nın (Facebook) lansmanı sonrası hızlı bir üne kavuşan SandBox, aynı zamanda yerel token’ı SAND tarafında da inanılmaz bir artış yaşadı.

Oyun içerisinde arazi alıp satabileceğiniz, karakterler oluşturabileceğiniz veya kendi tasarımlarınızı satabileceğiniz bir platform bulunuyor. Bu platform sayesinde varlıklarınızı takas edebilir ve ticaretini yapabilirsiniz.

Splinterlands

Splinterlands

Oynadıkça kazandıran bir başka kripto oyunu ise Splinterlands olarak karşımıza çıkıyor. Blockchain ağı üzerine kurulu oyun, NFT olarak sahip olduğunu kart koleksiyonları ile beceriye dayalı bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyun içerisinde birçok kart ve özelliğik dinamiklerinin bulunduğu Splinterlands, kazandığınız maçlar ve deneyimler sonrası takas edebileceğiniz bir SPS token’ına da sahip. Böylece oynadıkça SPS kazanabilir ve bunu cüzdan veya borsalara aktararak kazan elde edebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala