bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,449.80 0.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,218.12 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 157.19 1.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553331 0.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504835 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160863 0.20%

BTCafe’in Yeni Bölüm Konuğu Mert Öcal Oldu

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün konuğu Mert Öcal oldu. Mert Öcal ile Survivor All Star’ı, NFT nasıl yapılır konusunu, kripto varlık yatırımlarını ve metaverse hakkında konuşuldu.

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz, Mert Öcal’a NFT‘ler hakkındaki düşüncelerin neler?” şeklinde bir soru yöneltti:

Mert Öcal “Bakıldığı zaman NFT beklediğim ilgi görmedi. daha büyük bir çıkış bekliyordum daha büyük bir ilgi bekliyordum hatta şu anda beni çok fazla heyecanlandırmıyor. Çok fazla bu alanda gelir elde etmek isteği başladı şu anda herkes bu alandan bir gelir elde etme çabası içerisinde olduğu için benim heyecanım biraz kırıldı. Yani bana kalırsa bu alanın o orijinali gitti. Tabii ki sonradan değişebilir ama şu an böyle olduğunu düşünüyorum “dedi.

Melis Hazal Karagöz, Mert Öcal’a “Şu anda halihazırda bir kripto para yatırımın var ve yenilerini ekleyecek misin?” diye sordu:

Mert Öcal “Aslında çok fazla yatırım yok. Bakıldığı zaman ufak tefek yatırımlar ile ilgileniyorum diyebilirim. Ben daha çok yoklama yapıyorum; şu kadar koysam ne kadar elde ederim gibi değerlendirmelerde bulunuyorum diyebiliriz” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala