bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Manchester City, Kripto Proje Ortaklığını Askıya Aldı

manchester city kripto proje ortakligini askiya aldi

Manchester City, 12 Kasım’da bir dizi etkinlik ve içerik aktivasyonu üzerinde çalışmak üzere bir kripto projeleri üzerine ortaklık kuracağını açıklamıştı. Planlanan ortaklık hakkında herhangi bir bilginin verilmemesi ise takipçiler tarafından şüphe ile karşılanmıştı.

Kısa bir süre sonra Promiyer İngiliz futbol takımı, anlaşmanın henüz etkinleştirilmediğini açıkladı. Bu açıklama doğal olarak gerçekten bir kripto şirketinin var olup olmadığına dair spekülasyonları artırdı.

manchester city kripto proje ortakligini askiya aldi 1

Manchester City, Kripto Ortaklığı Hakkında Açıklama Yapmadı

Pazarlama Direktörü Ryan S. Hodder da dahil olmak üzere açıklamada bahsedilen dört 3KEY yöneticisinden hiçbirinin herhangi bir çevrimiçi varlığı olmadığı ortaya çıktıktan sonra konuyla alakalı araştırmalar derinleşti.

3KEY ile ilişkili mevcut tek web sitesi, kripto para birimi projesini bir merkeziyetsiz finans (CDF) projesi olarak tanımlıyor. Site süslü ve zengin bir tasarıma sahip olsa da, projenin arkasında gerçekte kimin olduğu hakkında hiçbir bilgi vermiyor. Öte yandan projenin “yıllık ortalama yüzde 150 getiri” ve “yüzde 100 müşteri memnuniyeti” gibi reklamlar yapması da projenin bir scam olabileceği konusundaki endişeleri artırdığını belirtmemizde fayda var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala