bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,644.78 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.88 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 586.26 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 148.29 3.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528175 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452106 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15055 3.45%

Agoric 32 Milyon Dolar Toplayarak Projelerine Başladı

cosmos tabanli agoric 32 milyon dolar topladi projelere basladi 3

Agoric, ICODrops üzerinden özel kripto satışı ile 32 milyon dolar topladığını açıkladı. Cosmos SDK üzerine kurulu ve JavaScript tabanlı akıllı sözleşme platformu olan Agoric, bireyleri merkezi kontrol olmadan güvenli bir şekilde işlemleri yürütme, yeni pazarlar oluşturma ve yeni değişim kalıpları oluşturma konusunda desteklemeyi hedefliyor.

cosmos tabanli agoric 32 milyon dolar topladi projelere basladi 2 1

Agoric, 3 yıldır ağ başlatımı, otomatik piyasa yapıcı (AMM), ve yerel bir stablecoin projelerini hayata geçirmek üzere çalışma sürecinde olduğunu vurguladı.

Agoric’in AMM Ağı ile RUN’ı Piyasaya Sürüldü

Platform, bu süreç sonucunda, ABD dolarına sabitli stablecoin RUN’u ve kullanıcıların tokenleri takas etmesine izin veren yerel otomatik piyasa yapıcısını (AMM) da piyasaya sürdü.

Bu iyileştirme ve geliştirme sürecinden sonra ana ağını başlatan Agoric‘in kurucu ortağı ve CEO’su Dean Tribble şu sözlerle durumu yorumladı:

“Kripto piyasaso, DeFi girişim dalgasında kriptoyu bilmeyen kullanıcıları gözden kaçırıyor. Agoric ise, geliştiricilerin JavaScript akıllı sözleşmelerini kullanarak dapp’ler oluşturmasını destekleyerek bu ayrımı kapatmayı hedefliyor.”

Son olarak bu fon turu ile birlikte Agoric‘in bugüne kadarki toplam finansmanını 38 milyon dolara çıkardığını belritelim. Daha önce iki turda 6 milyon dolar toplayan Agoric, yakın gelecekte daha fazla fon toplama planı olmadığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala