bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,875.99 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.20 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 584.21 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 1.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625063 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651348 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218482 14.69%

Sotheby’s NFT Eserleri için Kendi Metaverse’ini Başlatıyor

sothebys nft eserleri icin kendi metaverseini baslatiyor 2

Sotheby’s Müzayede Evi, potansiyel alıcılara, NFT sanat eserleriyle etkileşim kurmanın yeni bir yolunu sunmak için kendi metaverse’ini başlatma kararı aldı.

Metaverse, kullanıcıların yaşayabileceği, gerçek dünyanın öğelerini taklit etmeye ve genişletmeye çalışan sürükleyici bir dijital ortam. Bu sayede, NFT eserlerle etkileşim kurmak mümkün olacak.

sothebys nft eserleri icin kendi metaverseini baslatiyor

Sotheby’s, Metaverse Deposu Aracılığıyla Hizmetleri Genişletmek İstiyor

Başlatılacak olan Metaverse deposu, kullanıcıların sürükleyici bir şekilde dijital dünyada bulunan 53 sanat eserini keşfetmelerine ve öğrenmelerine olanak tanıyacak. Aralarından herhangi birini satın almak isteyenler, ünlü kripto tasarımcısı Pak tarafından oluşturulan kendi dijital avatarlarını kullanarak işlem yapabilecekler.

Sotheby’s, metaverse deposu aracılığıyla sunulan hizmetleri; birincil teklifleri, dinamik müzayedeleri, açık sürümleri ve üretken sanat eserlerini üretme yeteneklerini içerecek şekilde genişletmeyi planlıyor. 

Ayrıca Sotheby’s Hong Kong’un dijital sanat satışlarından sorumlu eş başkanı Max Moore konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

İlk NFT satışımızı kavramsallaştırdığımız andan itibaren, Sotheby’s’in gelişen NFT ekosistemi ile geleneksel sanat dünyası arasında köprü kurmak için benzersiz bir konumda olduğunu fark ettik. O zamandan beri, NFT hareketinin en etkili beyinlerinden bazılarıyla uyum sağlayarak, özel bir pazaryeri tasarlamak için dijital sanat ortamının her yönünü keşfetmek için aylar harcadık

Aynı zamanda belirtmek gerekirse; Müzayede evi Ether, Bitcoin, USDC veya çeşitli kripto varlıklar ile ödeme kabul ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala