bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,366.85 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.69 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 609.49 3.75%
solana
Solana (SOL) $ 186.23 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617415 0.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644918 0.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215583 8.90%

Ardana, Elrond ile Cardano Ana Ağı Arasında Köprü Kuracak

cardano

Stablecoin üzerine çalışan Cardano ve Elrond, Blockchain mimarisini kullanmak için ortaklık kurdu. Elrond Blockchain’in yerel token’ı Ardana platformunda teminatlandırma için kullanılacak ve ilk zinciler arası varlık statüsüne sahip olacak.

Ardana; Cardano ve Elrond arasında köprü kurmak için kullanılacak. İki ekosistemi birbirine bağlayarak, Elrond ana ağı ve Cardano zincirleri arasında token transferi de dahil olmak üzere iki zincirdeki bir projeyle entegrasyon mümkün hale getirilecek.

ardana-elrond-ile-cardano-ana-agi-arasinda-kopru-kuracak

Ardana, Elrond ve Cardano, Körpü Kurmak için Birleşiyor

Gelecekte, varlıkları düşük ücretlerle transfer edilebilir hale getirerek Cardano’dan Elrond’a taşımak mümkün olacak. Yerel token EGLD, geçerli hale getirilecek ve Cardano ile Ardana üzerinde teminat olarak kullanılabilecek.

Ardana, Cardano ağında bir DeFi temeli oluşturmak için gerekli olan bir stablecoin merkezi konumunda. Stablecoin, zincir üstü teminatla destekleniyor ve borçluların ADA teminatını veya diğer desteklenen varlıkları kullanarak kredi almasına yardımcı oluyor.

Elrond ise bir adım daha ileri giderek, daha uygun bir Blockchain altyapısı oluşturmak için sayısız yenilik sunuyor. Örneğin Elrond Uyarlanabilir Durum Paylaşımı ve verimli bir fikir birliği mekanizmasıyla doğrusal ölçeklenebilirlik sağlamak adına güvenli PoS algoritması kullanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala