bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,150.72 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,165.70 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 602.61 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 154.05 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548409 2.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.518332 1.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157969 1.74%

Holdex Finance, Listeleme Girişimlerinin Detaylarını Paylaştı

holdex finance listeleme girisimlerinin detaylarini paylasti

Merkezi olmayan finans araçları için çok amaçlı bir ticaret ekosistemi olan Holdex Finance (HOLDEX) listeleme girişimlerinin detaylarını paylaştı. Holdex, bağış toplama ve listeleme ilerlemesi hakkındaki en son güncellemelerin ayrıntılarını açıkladı.

Detaylar şu şekilde; HOLDEX ilk coin teklifinin ilk iki aşaması başarıyla tamamlandı. İlkiyle birlikte HOLDEX tokenları Holdex Finance tarihinin en düşük oranı olan 0,10 dolardan satışa sunulmaya başlandı. İkinci bağış toplama aşamasında ise Holdex Finance tokenlarını token başına 0,20 dolardan sattı.

Holdex Finance Tokenları Farkı Borsalarda da Listelenecek

holdex finance listeleme girisimlerinin detaylarini paylasti 2

Listeleme kampanyasının ilk turu HOLDEX tokenının P2PB2B Exchange ve IndoEx’te duyurulmasıyla sonuçlandı. Listeleme kampanyasının sonraki aşamalarında HOLDEX tokenları sırasıyla şu kripto varlık borsalarına eklenecek; Kucoin, Gate.io, Okex, Huobi, Bitfinex, Bithumb, Poloniex, BtcTurk Pro ve MXC.

Ayrıca, bu tür Holdex token performansları ve piyasa değerileri en üst düzey kripto varlık gösterge panelleri CoinMarketCap ve CoinGecko tarafından takip ediliyor.

Aynı zamanda Holdex Finance ekibi, bahsedilen borsaların çoğunluğu için ilk listeleme fiyatları 0,50 dolar olarak belirlenecek. Başlangıçta, tüm HOLDEX arzının yüzde 10’ı borsalara gönderileceği belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala