bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,869.31 3.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,993.25 5.67%
bnb
BNB (BNB) $ 562.00 4.72%
solana
Solana (SOL) $ 127.98 6.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496408 3.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.431688 5.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134158 6.06%

Ethereum ve Solana Arası NFT Köprüsü

ethereum solana arasinda nft tasimak mumkun hale geldi

Ethereum ve Solana‘nın akıllı sözleşme platformları arasında köprü oluşturan WormHole, artık NFT işlevselliğine de sahip durumda. Böylece Ethereum ve Solana artık Wormhole tarafından desteklenen ortak NFT ekosistemleri arasında etkileşime geçebiliyor.

Wormhole çapraz zincir köprü satıcısı tarafından Twitter üzerinden paylaşılan resmi duyuruya göre, Ethereum ve Solana kullanıcıları artık iki Blockchain ağı arasında NFT gönderebiliyor.

sol 1

Ethereum ve Solana Bağı Güçleniyor

Köprü, şimdilik yalnızca en popüler ERC-721 ve SPL standartlarını destekliyor. Fakat yakın zamanda ERC-1155 dahil olmak üzere daha fazla standart ağlar arası bağlantıya açılacak.

İki zincir arasında NFT göndermek için kullanıcıların yalnızca cüzdanları (Metamask, Sollet vb.) bağlaması, zinciri ve hedef hesabı özelleştirmesi ve işlemi aktarmak ve yetkilendirmek için NFT’leri seçmesi yeterli.

Ek olarak Wormhole, bu yeni sürümde BSC ve Terra (LUNA) gibi daha fazla zinciri köprüye entegre edecek.

DeFi ve NFT’nin küresel benimsenmesi hızla arttıkça, ağlar arası köprülerin kullanımı da artıyor. Bunlardan Ethereum-Polygon köprüleri, şu anda Web3 evreninde en popüler olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala