bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,238.82 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,559.28 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 608.72 4.00%
solana
Solana (SOL) $ 186.20 1.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617779 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644658 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215318 9.80%

OpenSea, NFT İddialarını Doğruladı

opensea nft alirken iceriden bilgi kullandigini dogruladi

Popüler NFT pazar yeri OpenSea’nin ürün başkanı Nate Chastain, değer kazanacağını düşündüğü NFT’leri önceden satın aldığını kabul etti. Twitter’daki kullanıcılar, platformdaki NFT’lerin listelenmeden bir gece önce satın alınmasını eleştirdi.

Twitter kullanıcıları dün gece Nate Chastain’i, genel sürümden önce platformun ön sayfada listelenecek olan NFT’lerin, düşüşlerini yakalamak için gizli Ethereum cüzdanları kullanmakla suçladı.

Twitter kullanıcısı Zuwu konu ile ilgili yaptığı bir paylaşımda Chastain için şunları söyledi;

“Ürünleri ana sayfada listelenmeden önce alıyor ve ana sayfadaki hype ile kısa sürede satarak büyük kazançlar elde ediyor gibi görünüyor.”

nft pazar yeri opensea islem ucretlerini kaldirmak icin ethereum ikinci katman cozumu entegre edecek qiPC2VGz

OpenSea: Chastain’e Yönelik İddialar Doğru

Platformun bugün yayımladığı bir blog yazısında Chastain’e yönelik iddiaları doğrulandı. OpenSea yaptığı açıklama şu şekilde;

“Dün, çalışanlarımızdan birinin halka açık bir şekilde ortaya çıkmadan önce ön sayfamızda görüntülenmeye hazır olduğunu bildikleri öğeleri satın aldıklarını öğrendik. Bu inanılmaz derecede hayal kırıklığı yaratıyor. Bu davranışın takım olarak değerlerimizi temsil etmediğini açıkça belirtmek istiyoruz. Bunu çok ciddiye alıyoruz ve bu olayın derhal ve kapsamlı bir incelemesini yapıyoruz, böylece gerçekleri ve atmamız gereken ek adımları tam olarak anlıyoruz.”

Suçlamalar Twitter gündeminde karışıklığa sebep oldu. Bazı kullanıcılar, Chastain’in 3 Ağustos’ta attığı ve sanatçı Arya Mularama’nın bir koleksiyonundan NFT’yi halka düşmeden önce kaptığını itiraf ettiği tweeti hatırlattı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala